Hur får jag ett flygcertifikat?

En pilot licens är nödvändig för drift av luftfartyg under ett nationellt luftrum. Licensen innebär att innehavaren uppfyller de föreskrivna kompetens och erfarenhet som är. Pilot utfärdas av en nationell luftfartsmyndighet.

För att få ett flygcertifikat, är det nödvändigt att genomgå pilotutbildning vid en flygskola. Blivande piloter kan träna för en licens för en viss pilot nivå och ett bestämt flygplan kategori. Licensen privilegium nivåerna är student, privata, kommersiella och trafikflygare.

Flygplan kategorier ingår ultralätta, segelflygplan, helikoptrar och flygplan. Dessa delas vidare luftskepp och ballonger, singel och flera motorer, mark och hantverk vatten, helikoptrar, och turbo jet plan motorn. Bestämd färdighet påskrifter som IFR kan nattflygningar, formationsflygning, lager-hemförlovningen och utbildarutbildningen även erhållas.

Olika länder kan ha olika behörighetskrav för att komma igång med flygträning. Gymnasieexamen med matte och fysik, kan krävas, och det finns också en åldersgräns. Att utbilda sig för en student och privat flygcertifikat som en person måste vara minst 16 år.

För kommersiella flygcertifikat som är den lägsta åldersgränsen 17 år. Det kan också vara en övre åldersgräns för en kommersiell licens. Människor som har förvärvat en kommersiell pilot licens kan ansöka om att träna för flygbolaget transportnivå. <-P> Den som går för pilotutbildning är skyldig att klara ett medicinskt test i förväg. Den medicinska test utförs av en flygmedicinska examinator. Testet är att se till att den blivande studenten har bra syn och inga fysiska problem som kommer att påverka flygträning.

När detta prov har gått, ge några noggrant tänka efter vilken typ av flygning utbildning och licens som skall förvärvas. En pilot är bara kvalificerad för den kategori och klass av flygplan som han eller hon ger sin pilot examen i. En pilot med flermotoriga trafikflygplan utbildning, till exempel, inte juridiskt är tillåtet att flyga en enmotoriga flygplan.

Det är en bra idé att forskning olika typer av pilotskolor och hitta en känd Flight Academy. Få information om deras instruktörer, flygplan, pilot tidtabeller utbildning och avgifter. Tänk på att flygträning kostnader kan vara förhållandevis högt.

Under den pilotutbildning, tveka inte att presentera någon utbildning i samband tveksamhet eller frågor till instruktören. Det är bättre att få saker klargjorda, än att riskera eventuella olyckor. Om instruktören inte tvinga, be om en annan.

licenserna ges baseras på kvalifikationsprövningar, skriftlig och muntlig, samt på antalet flygtimmar. En privat flygcertifikat kan fås efter minst 30-40 timmars flygning erfarenhet. För en kommersiell flygcertifikat, är kravet minst 250 timmar och för en trafikflygare pilot kravet är 1500 timmar.

De normer för utfärdande av tillstånd är olika runt om i världen. Av denna anledning kan nationella pilot kvalifikationer inte vara internationellt giltig. En pilot som utbildats i ett land kanske måste omskola att kvalificera sig för arbete i en annan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.