Hur får jag en Pipefitter jobb?

Det finns fyra steg som krävs för att få en pipefitter jobb: eftergymnasial utbildning, relaterade yrkeserfarenhet, certifiering och fullfölja processen anställningsintervju. En pipefitter är ett hantverk person som installerar, monterar, underhåller, och fabricates rörsystem. Trots att termen används omväxlande med rörmokare, att det finns två separata affärer. En pipefitter kan installera rör och VVS, men en rörmokare inte kan tillverka rör.

Människor som är mekaniskt benägna skicklig på att arbeta med verktyg, och njuta av att arbeta med händerna rapport största tillfredsställelse med denna karriär. Många stater har riktlinjer om vem som kan bli ombedd att utföra pipefitter arbete, särskilt begränsa vissa uppgifter till licensierade pipefitters. En licensierad pipefitter kan hitta möjligheter till sysselsättning som arbetar för en stor uppvärmning och luftkonditionering företag, fabriker, varv, eller växter halvledare.

Eftergymnasial utbildning program krävs för att få en pipefitter jobb, och program som finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Dessa kurser är vanligen två till tre år lång, och ger en kombination av teoretiska och praktiska färdigheter. Pipefitters behöver rörmokeri, svetsning och metallbearbetning kompetens. Arbete i samband med erfarenhet för att få en pipefitter arbetet ingår att arbeta som rörmokare eller svetsare. Ytterligare tidigare arbetat inom bygg branscher, mekaniska assistent positioner, eller en uppvärmning och luftkonditionering tekniker.

Pipefitting är ett hantverk och regleras av regeringen. Alla pipefitters måste fylla i ett intyg undersökning. För att få en pipefitter jobb måste de sökande fylla i ett flervalsfrågor undersökning, utöver att slutföra ett visst antal timmars arbete under en licensierad pipefitter.

Under anställningsintervju processen ta tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Vissa arbetsgivare kommer att ha ett kort test av din pipefitting färdigheter som en del av intervjun. Det här jobbet kräver en viss nivå av skicklighet, och det är mycket lätt att se om den sökande kan göra jobbet eller inte.

avancemang möjligheter för en pipefitter omfattar tillsyn och roll ledningen inom företaget. De flesta pipefitters bort från den fysiska aspekten av arbetet i ledningen eller lärartjänster efter 10 till 15 års arbetslivserfarenhet. Detta är en mycket fysiskt krävande arbete, med en hög risk för skada under lång typiska yrkesliv.

Blueprint läsförmåga är mycket viktiga i det här jobbet. Många människor tycker att detta är svårt färdighet att bemästra. Det är korta, fokuserade kurser tillgänglig via ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär som fokuserar specifikt på läsning ritningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.