Hur börjar jag ett medicinskt Transkription karriär?

en medicinsk lyssnar verbalt in rapporter läkarna göra om sina patienter. Dessa resultat består av en mängd patientinformation, inklusive symptom, behandlingar, hälsotillstånd och andra relevanta uppgifter. Det är transkribera uppgift att överföra denna information i maskinskriven form. För att påbörja en medicinsk transkription karriär, måste en person få utbildning från en ansedd medicinsk transkription program. Denna utbildning kan ges genom distansundervisning, community college, eller yrkesskolor.

De som vill in på en medicinsk transkription karriär kommer att tillbringa sina dagar lyssna till läkarnas rapporter. Inspelningar överförs via digital, analog eller Internet metoder. Den medicinska transkribera bär ett headset för att lyssna på läkarens inspelningar.

När han eller hon behöver för att pausa inspelningen använder transkribera en särskild fotpedal. Medicinska transkriptioner in denna information i datorn, med hjälp av sina kunskaper i medicinsk terminologi för att transkribera korrekt information. De måste vara snabb maskinskrivare och känner sig bekväma med att använda datorer när de utför sina uppgifter.

Om någon vill ha en medicinsk transkription karriär, måste han eller hon har kunskap i andra ämnen också. Till exempel måste medicinsk transcriptionists ha fördjupade kunskaper om människans anatomi, medicinsk behandling, medicinska ingrepp, och farmakologi. Skolor som lär medicinsk transkription får kräva att studerande fullfölja lektioner i grammatik också.

Någon som väljer en medicinsk transkription karriär kan förvänta sig att arbeta i en mängd olika inställningar. Många medicinska transcriptionists arbeta hemifrån. Andra transcriptionists kan arbeta på sjukhus, läkarmottagningar, medicinska kliniker, transkription servicekontor eller andra vårdinrättningar. De flesta arbetsgivare föredrar att deras medicinska transcriptionists hålla ett intresseföretag grad eller slutföra en ettårig diplom program.

En bra transkribera är snabb och exakt. Noggrannhet när transkribera läkarnas rapporter är absolut nödvändigt eftersom denna information skickas till en patients medicinska fil. Om den inmatade informationen innehåller felaktigheter kan hälsa av patienten påverkas negativt.

Medical transkriptionen är en karriär område lämpligt för människor som är detalj-orienterad. Medicinsk transcriptionists åtagit sig att behålla sekretessen eftersom de behandlar känsliga personuppgifter på en daglig basis. De måste också känna sig bekväma med att använda teknik, eftersom de använder olika typer av utrustning för att utföra sitt viktiga arbete.

Många företag föredrar att anställa medicinska transcriptionists som redan har några års erfarenhet. Å andra sidan, vissa företag är villiga att arbeta med nya akademiker som söker nybörjar positioner inom det medicinska transkription området. När vi söker en skola som erbjuder en medicinsk transkription program framtida medicinska transkription studenter bör välja en som är godkänd av Föreningen för Healthcare Dokumentation Integrity (AHDI).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.