Hur blir jag en revisor?

nödvändiga steg som måste kompletteras för att bli en revisor kan vara ganska enkel och fullständig, men det kan ta mycket tid. Det första steget är att uppfylla de pedagogiska krav som kommer att inkludera en avancerad grad av någon typ. Det andra steget är ofta att få certifieringen. Om båda sakerna uppnås, frågan är då inte hur man blir en revisor utan snarare vad visst område du är intresserad

I de flesta fall innebär arbetet med en revisor kontrollera finansiell information och se till att information för eventuella felaktigheter eller sakfel. Även de mest uppmärksammade fall innebär faktiskt att avslöja fall av bedrägeri, det mesta jobbet som en revisor är helt enkelt att kontrollera fakta och verifiera information. Om avvikelser finns, dessa är sannolikt fel, i stället för försök till bedrägeri. De som vill bli en revisor bör ha en stark känsla för detaljer, som att jobba med siffror, och att kunna erbjuda sina resultat i ett auktoritativt sätt.

För det mesta, en person som vill bli en revisor kommer sannolikt att gå igenom college och uppnå en examen i redovisning. Examen i företagsekonomi, med tonvikt på ekonomi, kan vara ett alternativ för de som vill hålla sina dörrar öppna och titta på andra yrken också. Många studenter checkar in vad som krävs för att bli en revisor kan besluta att de hellre vill ha en examen, till exempel en magisterexamen, vilket kommer att ge några ytterligare myndighet. När tjäna en utsträckning, vare sig en grundutbildning eller examen, kommer det oftast en möjlighet för praktik också.

Efter studierna, även om den enskilde har hittat ett jobb där han eller hon har blivit en revisor, certifiering inom en viss tid kan behövas. Vanligtvis blir en auktoriserad revisor kommer att ta minst två år. En professionell skulle kunna certifieras som en intern revisor, certifierad finansiella tjänster revisor eller bestyrkt regeringen revision professionell. Beteckningen väljs beror ofta på vilken typ av karriär individen är intresserad

revisor karriär är ganska olika. En intern ekonomisk revisor kommer sannolikt att arbeta för ett företag och revision som bolagets böcker, eller kommer att arbeta för ett privat företag som är anställd för att genomföra en oberoende granskning av böckerna i företaget eller organisationen. En län revisor eller statlig revisor kan övervaka böcker av statliga organisationerna och godkänna budgetar för de lokala regeringarna. I vissa stater, både länet revisorns ställning och statligt revisorns ställning väljs. I andra fall kan de utses.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.