Hur blir jag en marskalk?

grund av bilden i media, växte många upp drömmer de skulle bli en marskalk. I USA, är en marskalk en brottsbekämpande myndighet som arbetar för den federala regeringen. De är ansvariga för att stödja lokala brottsbekämpande myndigheterna och ta över fall som uppfyller ett specifika kriterier. Den amerikanska marskalken officer har behörighet att arbeta överallt i USA.

Bilden i medierna är en av en skurk figur, som kommer till stan, löser brottet ingen annan kan lösa, återställer ordningen, och blad. För att uppfylla denna dröm och bli en marskalk måste de sökande fylla i ett särskilt utbildningsprogram, passera det preliminära registrera kontroller och passera den fysiska konditionstest.

Det finns två vägar att möta eftergymnasial utbildning som krav för människor som vill bli en marskalk: en högskola eller ett universitet program i brottsbekämpning eller slutförandet av militära eller andra brottsbekämpande program. Båda vägar krävs minst fyra års eftergymnasial utbildning innan du kan ansöka om att bli en marskalk. Syftet med detta utbildningskrav är att se till kandidat har en viss grad av mognad, kan uppfylla de intellektuella kraven i detta läge, och har engagemang för att slutföra ett flerårigt program.

USA Marskalk Skolan har ett mycket begränsat antal platser finns tillgängliga, och konkurrensen för tillträde är ganska hög. Detta särskilt utbildningsprogram som fokuserar på lag, psykologi, juridik protokoll tillämpning och mänskligt beteende. Kursen belastningen är mycket tung, vilket kräver en kombination av fysisk kondition och akademisk lämplighet. Förmågan att memorera stora mängder av information kommer att tjäna dig mycket väl i detta program.

Alla US Marshals skall ha en ren kriminalregistret. Ytterligare kontroller har slutförts som en del av ansökningsprocessen, eftersom den typ av arbete som är tillgänglig när du blir en marskalk är ganska bred. Kreditkontroller och akademiska påföljder recensioner är standard. Alla kandidater bör läsa politik på drog-och alkoholanvändning screening, eftersom dessa försök blir allt vanligare både som en del i ansökningsprocessen och under utbildningen.

En marskalk måste vara fysisk kondition och kunna fylla i alla uppgifter av positionen. Som ett resultat finns det en fysisk kondition komponent i utbildningsprogrammet. Studenter som redan har ett fitness-system som de följer hittar underlätta denna förändring. Läs fysiska provningsbestämmelserna i förväg och fokusera din träning på mötet den publicerade riktmärken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.