Hur blir jag en administrativ handledare?

väg att bli en administrativ chef är ganska varierande, beroende på branschen. Denna position är oftast återfinns i stora organisationer som har komplicerade administrativa processer och rutiner. Många ansåg att det förvaltningsmässiga tillsynsmyndighet inte längre skulle krävas med utvecklingen av produktiviteten på kontoret programvara. Dock har denna funktion utvecklats till att omfatta en kombination av tekniska och ansvar verksamhet.

Det första steget för att bli en administrativ chef är att fullborda eftergymnasial utbildning. Det finns två nivåer av utbildning finns: college och universitet. På högskolenivå, utbildning program är två till tre år långa. Dessa program fokuserar på de praktiska färdigheter som behövs för att fullgöra uppgifter som måste utföras när du blir en administrativ chef. En examen i företagsekonomi, kontor administration, eller allmänna företag är alla bra sätt att få nödvändiga kunskaper.

På högskolenivå kan kandidaterna fylla i en tre-eller fyra-åriga utbildningsprogrammet i företagsekonomi, handel eller allmän administration. Dessutom har många människor som blir en administrativ chef har en examen i humaniora eller fria konsterna. Denna typ av utbildning är främst inriktad på att skriva, forskning och kommunikation.

Ett administrativt arbetsledande ställning är inte en intrade-nivå läge. Istället skall de sökande ha minst fem års erfarenhet av att arbeta i administrativa roller. Det primära ansvaret ingår att kundernas behov, hantera motstridiga prioriteringar och arbetar som en del av ett team. De tekniska kvalifikationer som krävs inkluderar avancerade kontor färdigheter produktivitet programvara, och utmärkt skriftlig och muntlig kommunikation.

Sökande som strävar efter att bli en administrativ chef gör klokt i att genomgå tilläggsutbildning i styrning eller kontroll. Projektledning färdigheter kan också vara till stor hjälp, eftersom många företag att tillsynsmyndigheterna att genomföra en rad projekt och spjutspets förändringar inom avdelningen. Bli bekant med mänskliga resurser i din organisation, eftersom dessa är en viktig del av det ansvar en administrativ chef.

karriär möjligheter till en administrativ chef ingår avdelning förvaltningskostnader, administrativa samordnare, och avdelning regissör. De flesta sökande kommer att tycka att kompletterande utbildning eller deltid kurser krävs för att skaffa den kompetens som krävs för att få tjänster med högre grad av ansvar. Investera tid i din karriär att vara berättigade till PR-möjligheter.

I allmänhet, kurser i kommunikation, ledarskap och konfliktlösning är det mest praktiska. Men vissa branscher har särskilda utbildningsprogram för personer som vill flytta till styrande eller övervakande befattningar. Tala med din personalavdelning om olika expertområden som krävs för att kvalificera för dessa typer av anställningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.