Hur blir jag en Wrestler?

Wrestling får "koreograferat, åtminstone delvis, men det är inte smärtfritt. Det är det första du någon hopp om att bli en brottare borde inse. Även om frågan om hur mycket av sporten är oskriven och hur mycket som beslutas i förväg har gett upphov till otaliga argument har en gemensam nämnare är det brottning folkmassan, som alltid vill se en levande show.

Med andra ord, en skådespelare måste vara en atlet, på samma sätt som en professionell fotbollsspelare eller boxare. Till skillnad från high school och college brottningen, som ger en mängd olika viktklasser, det finns mycket få små professionell brottare. Mexikansk brottning ger viss variation i vikt, men det amerikanska sport är i grunden tungviktare på den manliga sidan (205 pounds plus).

Detta gäller naturligtvis eliminerar många av dem som hoppas att bli en brottare. Eftersom en brottare kroppsbyggnad är mycket på skärmen, mer muskulösa bålen, är desto större chans att dess ägare uppmanas att ansluta en av eliten brottning föreningar. Kvinnor är också välkomna in i verksamheten, men inte om de är redovisade extra tyngd.

Redan detta är skäl för alla som hoppas att bli en brottare att vara mycket uppmärksam på kost och fysisk utveckling snarare förr än senare. Det är också bra att vara ett fan innan du försöker bli en deltagare. Om brottningen är din sak, se hur många TV-matcher som du kan med ett öga mot att se exakt vad konkurrenterna gör.

Internet är fullt av skolor som lovar att hjälpa dig att bli en brottare, och undervisning kan vara dyr-ofta uppåt på $ 2000 US dollar för två månaders utbildning. Hitta en som är väl rekommenderas, och använda det som utgångspunkt för dina framsteg. Se till att skolan verkligen har producerat brottare som har gått på för att utföra ett professionellt sätt.

Wrestling är ett drama och en sport, och några av de mer framgångsrika professionella de facto har tagit röst och agerar lektioner. Är din personlighet och /eller utseende är bättre anpassade till en skurk eller hjälte? Har du föreställde en karaktär som fans kommer att älska eller hata? För att bli en framgångsrik brottare innebär att hamna i ett alter-ego som du känner dig bekväm.

Om du inte redan gjort ett namn för dig själv i någon annan sport eller kanske som en medalj vinnare i OS, är chanserna goda att du måste arbeta dig upp i graderna för att bli en brottare i allmänhetens ögon. Du kan försöka hitta en av många små "oberoende" förbund i ditt område. Ett annat sätt att bryta i det med "mörk matcher" som iscensatte innan ett TV-evenemang för att få publiken upphetsad.

Vad gäller om Pro Wrestling är verkligt, kommer det vara verkliga för dig morgonen efter en match, när du räkna dina blåmärken. Skillnaden mellan en superstjärna och en wannabe är ofta inte mer än vad städer du visas i och oavsett om du resa med buss eller med flyg. Den har sin belöning, men det kan vara en grov liv på någon nivå. Fläktarna skulle inte ha det på något annat sätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.