Hur blir jag en Paralegal?

En Paralegal är någon som hjälper en advokat med tillhandahålla juridiska tjänster. Paralegals kan inte erbjuda juridisk rådgivning, men de är en viktig del av en advokat praxis. Paralegals kallas även jurister, och ansvarar för en stor del av dagen till dag arbetsuppgifter som gör att en advokatbyrå för att fungera smidigt.

paralegals kan göra nästan vad som helst runt en advokatbyrå utom fastställa avgifter, ge juridisk rådgivning, ta upp ett fall, eller företräda en klient i domstol. Detta lämnar en hel del som en Paralegal kan göra, och det finns många färdigheter som en person måste ha för att bli en Paralegal. En Paralegal måste ha ett mycket fast grepp om lagar och hur rättssystemet fungerar. Han eller hon skall kunna utföra forskning och skriva rapporter, utkast juridiska dokument, skriva sammanfattningar och skriva upp korrespondens. Paralegals måste också veta hur du hittar och korrekt intervju vittnen.

Om du vill veta alla dessa kunskaper, en Paralegal först måste få en examen eller intyg från en auktoriserad college. Skolor som har erkänts av American Bar Association erbjuder normalt de bästa programmen. Vissa program erbjuder intyg efter avslutad, vilket kan vara tillräckligt för att få dig anställd på en liten privat praxis. Majoriteten av de större företagen kräver dock minst ett Associate's degree. De flesta paralegals få sin fyra år kandidatexamen, vilket gör det lättare för dem att få jobb på en av de bättre praxis. Att få en bra utbildning är viktigt när man vill bli en Paralegal. Kurserna du tar i college bidra till att förbereda dig för de krav i karriären.

När han gick klasserna att bli en Paralegal är det viktigt att även arbeta på att förbättra din skrivfärdigheter. Att kunna skriva snabbt och korrekt är viktigt. För dig att bli en Paralegal är det också viktigt att bli kunniga om forskning tekniker. Att kunna tillförsikt hitta det material du behöver i ett bibliotek, protokoll kontoret eller på Internet kommer att göra dig en ovärderlig medlem av en advokat.

Efter din utbildning, nästa sak du kan göra för att bli en Paralegal är att få certifiering genom de nationella sammanslutningar av juridiska assistenter (Nala). Att bli en Certified Legal Assistant (CLA) genom dem, är genom att skicka en examen, det bästa sättet att börja en karriär som Paralegal. Trots att de är certifierade av Nala inte krävs, kan det hjälpa en sökande sticka ut när de ansöker om en eftertraktad position i en stor advokatbyrå.

paralegals har många valmöjligheter när man beslutar vilken typ av advokatbyrå att arbeta för. De kan antingen arbeta för offentlig eller privat verksamhet. De kan välja att arbeta i familjerätt, straffrätt, konkurs, civila, eller någon av andra dussintals typer av lag praxis. Skicka ett CV till advokatbyråer du skulle vilja arbeta för och följa upp med ett telefonsamtal. Vissa webbplatser är tillgängliga för att hjälpa ansluta jurister med paralegals söker arbete.

Efter att ha fått en position som en Paralegal är det viktigt att hålla sig aktuell genom att fortsätta att lära sig så mycket som möjligt, både om rätt och uppgift en Paralegal. Håll dig uppdaterad genom att gå med en juridisk rådgivare organisationer och prenumerera på publikationer. Att sätta extra kraft på din karriär kommer att få dig en tillgång för din arbetsgivare, som nästan alltid betalar sig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.