Hur blir jag en Logopedernas assistent?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en talterapi assistent: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, som ansöker om jobb, och anställningsintervju processen. En talterapi assistent är medlem i hälso-och sjukvården team som arbetar under ledning av en logoped eller tal språk patolog. Den primära rollen som talterapi assistent är att hjälpa patienten fylla i övningarna och göra preliminära diagnostiska tester.

Människor som är intresserade av hälso-och sjukvården området, tycker om att arbeta med människor och vill arbeta en vanlig arbetsdag, med enstaka helger, hitta denna typ av arbete tillfredsställande. Den primära belöning från denna typ av arbete är att titta på patientens framsteg. En låg frustration tröskel krävs, som tal frågor som ofta tar lång tid att lösa. En hög energi person som är naturligt optimistisk kan hitta det är en bra karriär passform.

Det första kravet för att bli en talterapi assistent är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Talterapi assistent program finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. De antagningen kriterier för denna specialitet kan omfatta hörsel och tester tal.

Relaterade arbetslivserfarenhet erhålls vanligtvis genom en arbetsförmedling program. Leta efter skolor som har en ansluten klinik talterapi, med de möjligheter till arbetsförmedling eller positioner praktikplats. Andra sätt att få närstående erfarenhet omfatta samarbete inom hälso-och tjänstesektorn som en medicinsk assistent eller i en kundtjänst ställning. Office-assistenten eller på kontoret chefstjänster ge möjlighet att lära sig att hantera patienter, leverantörer och andra frågor affärer.

För att verkligen bli en talterapi assistent, måste du hitta och söka lämpliga arbeten i förväg. De flesta studenter börjar leta efter en heltid tre till fyra månader innan examen. Besök skolans karriär centrum och leta efter arbetsgivare som har postat sina ståndpunkter med skolan. Fråga din lärare och praktik handledare om de skulle vara villiga att lämna uppgift brev till potentiella arbetsgivare.

När man ansöker om ett jobb för att bli en talterapi assistent, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Under anställningsintervju process, kom ihåg att arbetsgivaren oftast har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Tänk på era svar, håll dig lugn och fokusera på hur du kan bidra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.