Hur blir jag en Equity Research Analyst?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en aktieanalys analytiker: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, kompetens forskning och slutföra processen anställningsintervju. En aktieanalys analytiker tillbringar sin tid granska uppgifter om finansiella transaktioner kring eget kapital i fastigheter eller finansiella instrument. Det här jobbet är mycket lika ekonomiska, värdepapper eller analytiker investeringar.

Människor som har en analytisk tänkande, tycker om att arbeta självständigt och är bekväm att utforska flera scenarier med största tillfredsställelse i denna typ av arbete. Den viktigaste färdighet för en aktieanalys analytiker är datamanipulation och förvaltning. Uppmärksamhet på detaljer, disciplin och fokusering är alla väsentliga för alla som vill bli en aktieanalys analytiker.

Det första kravet för att bli en aktieanalys analytiker är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Även om många företag kommer att acceptera ett college diplom vid redovisning av en nybörjar analytiker assistent position, de allra flesta investeringar och företag banking föredrar en universitetsexamen för deras analytiker. Graden kan i bokföring, matematik, affärer, statistik, eller ett närliggande område.

Relaterade arbetslivserfarenhet omfattar finansiella analytiker, statistiker, ekonomichef, eller redovisning. Dessa jobb all användning både mjukvara analysprogram och statistiska program. Analytiker positioner är oftast mitt i karriären, med begränsade möjligheter för nyutexaminerade.

Forskning färdigheter är väsentliga i denna roll. Dessa förmågor är ofta lärs ut genom kurser finns inom humaniora eller studier informationsprogram. Optimal forskning kompetens tillhandahålla lämpliga metoder för snabb dataåtkomst, korrekt angivande av källor, och förmågan att hitta de bästa resurserna för en viss idé.

När man ansöker om ett jobb för att bli en aktieanalys analytiker, vara Se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Det blir allt vanligare att företag aktieanalys att kräva en kredit och kriminalregister kontrollera som en del av ansökningsprocessen. Ha detta i åtanke vid tillämpningen.

Under anställningsintervju processen flesta arbetsgivare har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Kom ihåg att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Tänk på era svar, håll dig lugn och vara säker på att besvara den fråga som ställdes.

För att förbättra din karriär till en lednings-eller arbetsledande nivå, ytterligare formella utbildningen är vanligtvis krävs. Detta innehåller ofta en magisterexamen i statistik eller finansiering. Många människor kvar som analytiker för hela sina karriärer, antingen utöka sin roll inom finansbranschen, eller förgrenar sig till andra branscher. Alternativ för en aktieanalys analytiker inkluderar redovisning analytiker, datahantering eller som arbetar för ett mjukvaruföretag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.