Hur blir jag en Control Systems Engineer?

Det finns tre element, som krävs för att bli ett styrsystem ingenjör: eftergymnasial utbildning, relaterade arbetslivserfarenhet och slutföra processen anställningsintervju. En kontroll systemingenjör ansvarar för förvaltningen av genomförandet av stora produktionssystem. Vanliga exempel är utrustning vattenförvaltning, nättransformatorer, och centrala vakuum.

Människor som är mekaniskt benägna, detalj-orienterad, och har utmärkta kompetens hitta denna typ av karriär givande. De arbetar normalt i tillverkningsindustrin och är oftast anställda av antingen ett ingenjörstjänster företag eller en produktion maskinleverantör. I denna roll måste de utnyttja projektledning och ingenjörskonst för att säkerställa en smidig övergång till den på plats ingenjörer.

Det första kravet för att bli ett kontrollsystem ingenjör är att slutföra en eftergymnasial utbildning program inom verkstadsindustrin. Det finns en rad olika tekniska discipliner, men de flesta styrsystem ingenjörer är mekanisk eller ingenjörer produktion. En professionell klassificering som en ingenjör (P. Eng) krävs för att arbeta i denna roll. Ytterligare kurser och ett skriftligt prov krävs för att få denna professionella beteckning.

Tillträden till en civilingenjörsexamen programmet kräver höga betyg i gymnasiet kalkyl, algebra, fysik, teknik och engelska kurser. Dessa program är mycket konkurrenskraftiga, med de bästa skolorna kräver personlig essä, intervjuer och referenser som en del av ansökningsprocessen. Den terminsavgift för att bli ett styrsystem ingenjör är högre än en fil kand-examen, eftersom detta är ett professionellt program.

Det finns två områden av liknande arbete erfarenhet som krävs för att bli ett styrsystem ingenjör: teknisk erfarenhet och erfarenhet av projektledning. Vanligtvis styrsystem ingenjörer ha minst 10 års erfarenhet som en produktions-eller maskiningenjör inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet av projektledning kan erhållas genom standardiserade byggprojekt eller genom en konsulttjänst.

Tänk på att erfarenhet av projektledning kan anskaffas inom verkstadsindustri arbetsmiljön. Hantera ett stort projekt för en volontär byrå, som ingenjörer utan gränser, lokalsamhället organisation projekt och projekt genom den lokala tekniska skolan är alla alternativen. Management är en färdighet som man lär sig bäst genom aktivitet.

Under anställningsintervju processen ta tid att förbereda sig för intervjun. Tänk på en lista med vanliga intervjufrågor och förbered dina svar i förväg. Ta dig tid och besvara alla frågor efter bästa förmåga. Många ingenjörer finner att en kurs i offentliga tal eller presentationer är till stor hjälp när man arbetar för att bli ett styrsystem ingenjör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.