Vilka olika typer av utarbetande kurser?

Redaktionell kurser är viktiga för alla som är intresserade en redaktionell karriär eller yrke som en arkitekt eller ingenjör. Eleverna kan ta redaktionella kurser genom att besöka en community college eller anmäler sig i en online-klass. De flesta redaktionella programmen innehåller kurser som ingenjörsvetenskap ritning fundamenta och plan utarbetas.

Handel skolor och högskolor stad har redaktionella kurser som finns på en per kurs basis eller som en del av en redaktionell examen. Vissa tekniska skolor har intyg program för personer med redaktionella erfarenhet och tidigare kurser. Det finns också online utarbeta kurser för människor som vill ta klasser från bekvämligheten av sina hem. Detta är vanligtvis inriktad på studenter som redan är i arbetslivet och inte vill gå med i ett community college.

En av de grundläggande utarbeta kurser som erbjuds på redaktionella skolan är tekniska utformningen. Detta inledande klass lär de huvudansvariga för utformningen, inklusive förslag terminologi, storlek och former, beskrivningar och metriska konvertering. Under denna klass, visar professor också bilder ritning och tekniska skissa.

De flesta högskolor erbjuder datorstödd utarbetande (CAD) klasser. I dessa klasser, eleverna lär sig att använda datorstödda ritprogram, mekaniska utformningen av program och arkitektonisk design mjukvara. Individer studera hur man skapar bilder av verkliga föremål samt virtuella objekt och räkna ut lämpliga mått. Människor som är intresserade av att arbeta som arkitekter eller ingenjörer måste kunna använda CAD-program.

En annan av de redaktionella kurser som eleverna kan ta är kommersiell arkitektoniska utformningen. Eleverna visar hur man gör modeller av byggnader och kan utföra kommersiella tillämpningar. Instruktörer bekanta studenterna med byggnormer, layout och byggmaterial. I slutet av klassen, ska studenten kunna utforma professionella kommersiella ritningar och möta kommersiella krav.

För studenter att ha en väl avrundad redaktionella program borde man också ta klasser som lär eleverna hur de utkast planritningar och planer webbplats. Dessa ämnen hjälper upphovsmannen med ritning skåp, fönster, korridorer och dörrar. Instruktörer visar också att utarbeta eleverna hur fästa fixturer och kommersiell utrustning.

Andra frågor som förekommer i de flesta redaktionella program animation, virtuella utformning och datorprogrammering. Vissa studieprogram har ofta klasser för att utarbeta utomhus med tonvikt på juridiska gränser, natur och landskap. Det rekommenderas att studenter som aldrig arbetat i en redaktionell yrke registrera dig för klasser på budgivning och förhandling, hantering av kunder och redaktionella presentationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.