Vilka olika typer av college grader?

I USA finns det många olika typer av college grader. Sedan 1800-talet, mest ackrediterade fyra år universitet har följt ett enhetligt system för grader, erbjuda dem på kandidat-, magister och doktor nivå. Gemenskapen eller junior högskolor, likaså har följt ett antal mönster att belöna grader, vanligen kallat den tvååriga associera-examen. Alla typer av college grader har olika fokus och program, samt olika universitet kräver olika nivåer av utbildning och olika krav, även om de är likartade över hela U. S.

På junior högskolor, som ofta är mindre högskolor som representerar olika samhällen eller län, college grader är ganska standard. Intresseföretagets grad beviljas efter två hela års studier, cirka 60 krediter timmar, och representerar före yrkesområden studier. De erbjuds som två olika typer av college grader: grader överföring eller grader karriär. Intresseföretagets examina i allmänhet kompletteras med gemensamma valbara kurser, och de krediter som får eller inte får överlåta mot fullbordandet av en högre examen vid ett fyra-års universitet.

De typer av college grader som erbjuds vid universitet börjar med kandidatexamen. Denna grad är klar med fyra hela år i klasserna, men det kan uppnås inom tre eller fem eller fler. Kandidatexamen går vanligtvis cirka 120 högskolepoäng timmar och är certifierad som en grundutbildningsprogram akademisk examen. De vanligaste kandidatexamen uppnås i USA är Bachelor of Arts (BA) och Bachelor of Science (BS). De kräver oftast ett visst antal valbara kurser, en förklarade major och ett antal högre kurser inom koncentrationen. Dessa typer av college grader motsvarar många examina i Europa och Asien.

svårare typer av college grader börjar med en magisterexamen. Befälhavarens erhålls efter ytterligare ett eller två års studier efter en kandidatexamen. Denna grad kan åtföljas av drastiska lön väcker i många yrken, och inkluderar många specialiserade kurser och ofta professionellt arbete i ett fält. Befälhavarens, liksom kandidatexamen, kan kallas en försäljning eller ett M. S.

I nästa nivå av akademisk examen är doktorsexamen. Examen är en annan ett eller två års studier, öka utbildningen tid genom olika typer av college grader till ca 8-12 år. Examen uppnås på många hög utbildning yrken, såsom advokater, professorer, terapeuter, och oftast kräver mer fältarbete i yrket. I USA, doktorsexamina kräver också att skriva en avhandling innan en person kan förklaras en doktor i filosofi (PhD. ), doktor i utbildning (Ed. D. ), doktor i Jönköping (D. Eng. ), Eller en av många andra typer av doktorsexamen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.