Vilka olika transportkostnaderna Ingenjör jobb?

Transport konstruktörer anläggningar och system med anknytning till resor. De skapar simuleringar och ritningar, forskning ny teknik, och övervaka byggprojekt. Det finns många olika transport ingenjör lediga jobb på personer som har fått lämplig utbildning. Ingenjörer normalt inriktas på konstruktion av vägar, järnvägar, tunnelbanor, flygplatser, eller en av många andra specialiserade transportsystem. Transport ingenjör jobb finns i statliga organisationer, forskning och företag utveckling, och privata företag entreprenad.

Många transporter ingenjör jobb innehas av personer i staden regeringar som design och kontroll vägbana trafiksystem. Designproffs motorvägar, on-och off-ramper, överfarter, och utformningen av stadens gator. Vissa forskningsingenjörer trafik statistik, såsom antalet bilar som passerar en viss vägkorsning, att välja den effektivaste och säkraste sätten för signaler programmet trafik. De ger råd planering utskott för beslut om att lägga till filer för livligt trafikerade vägar och genomföra vägar för stadsbussar och spårvagnar.

konstruktörer också faciliteter som tillgodoser resenärer. De drar ritningar för tåg-och busstationer, flygplatser och tunnelbanor. Transport ingenjörer bestämma vanligtvis rätt storlek och mest effektiva utformningen av utrustning genom att tillgodose behoven hos människor som kommer att använda dem. Vid utformningen av en flygplats, till exempel, förutspår en ingenjör hur många människor kommer att flytta genom anläggningen under högtrafikerade tider. Hon använder statistik för att bestämma storleken på terminaler, väntrum, och strukturer parkering.

Vissa transporter ingenjör jobb innebär att förbättra faktiska system och fordon som fraktar passagerare. Konstruktörer ljus räls, bussar, bilar tunnelbana och tåg. De angivna anslag och tidsfrister för projekt och övervaka alla aspekter av konstruktion för att säkerställa att deras konstruktioner är byggda för specifikationer. Efter byggnadsverksamheten, färdiga ingenjörer testsystem och reda ut eventuella missförhållanden de upptäcker.

Många transporter ingenjörer är involverade i forskning och utveckling av alternativ energiteknik. I ett försök att minska kostnaderna och minska skadliga utsläpp, undersöka de eventuella fördelar med biobränslen och elektricitet till bussar makt stad. Ingenjörer arbetar ofta i nära samarbete med politiker och stadsplanerare att genomföra nya, mer miljövänliga politik som rör kollektivtrafiken tjänster.

En kandidatexamen i byggnadsteknik oftast räcker det med de flesta jobben transport ingenjör, Men specialister som vill bedriva oberoende forskning vanligtvis skyldiga att hålla magisterexamen. Entry level-ingenjörer arbetar vanligtvis under överinseende av erfarna yrkesmän under flera år att bekanta sig med de uppgifter av jobbet. I de flesta stater och länder, nya tekniker måste passera licensiering och tentor certifiering innan de kan leda projekt. Med tid och erfarenhet, kan personal har möjlighet att bli administratörer eller ledande tillsynsmyndigheter inom sina organisationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.