Vilka olika läkare Assistant jobb?

Läkare assistent jobb finns i varje område av medicin, och kräver att arbeta med en hälso-team för att erbjuda patienter vård. Det är jobb med en läkare assistent för fysiska prov, prov, ge stöd under operation och även ut medicin, allt under överinseende av en tillförordnad läkare. Även om de flesta läkare assistenter finns arbetar inom primärvården, finns det många som också är specialiserade på ett särskilt område av medicinen.

Vanliga jobb läkare assistent inom primärvården innebära arbete i pediatrik, allmänmedicin, obstetrik och gynekologi, och internmedicin. Områden att en läkare assistent kan specialisera sig på inkluderar, men är inte begränsade till följande: radiologi, urologi, neurokirurgi, ortopedi, hjärtsjukvård, onkologi, ER, allmänna och kärlkirurgi, dermatologi, gastroenterologi, akut vård och smärtlindring.

Arbetet timmar av en läkare assistent kan variera med arbetet inställning. De kan arbeta i en jour-situation, där flexibilitet och sporadiska schemaläggning bör förväntas. Längre skift och färre dagar arbete kan också vara planerat, lämnar tid för andra aktiviteter. En mer typisk, är fyrtio timmars arbetsvecka möjligt för en läkare assistent som arbetar i en klinik eller en privat praktik.

Andra läkare assistent jobb finns i akademiska miljöer. Universitet och utbildningsprogram föredrar att anställa läkare assistenter som har erfarenhet på området och som innehar minst en kandidatexamen eller högre. Som lärare är läkare assistenter ofta som professorer eller biträdande professorer i en PA-programmet.

En annan karriär alternativ är tjänstgör i det militära när han arbetade som läkare assistent. I USA kan en läkare assistent värvas som en Officer och gå med i amerikanska armén Health Care Team. Denna läkare assistent jobbet är en karriär som kan leda till resa, god militär förmåner, pensioner och studielån återbetalning. Det kan också vara en mycket stressande situation beroende på var den läkare som assistent är stationerad.

I USA kan American Academy of läkare assistenter ge information om vilka krav och utsikterna för jobb läkare assistent. Certifiering för detta område genom den nationella kommissionen för certifiering av läkare assistenter (NCCPA), som kan ge mer information om de specifika krav för arbete i ett särskilt område av medicinen.

Läkare assistenter behövs runt om i världen , är därför utbildning som erbjuds i många olika länder. I Storbritannien är läkare assistent utbildning och sysselsättning övervakas av National Health Service och Storbritannien Association of Läkarens assistenter.

Läkare assistent jobb finns i sjukhus, på privata lösningar, på kliniker , skolor och universitet, och i det militära som tidigare noterats. Detta är ett yrke som kräver många års träning, men den lön och förmåner är enastående, och möjlighet att röra sig på det medicinska området är mycket bra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.