Vilka är de olika typerna av tf Högskolor?

Om du har en djup och bestående kärlek film eller på scenen, kan du överväga att utföra en skådespelarkarriär. Även om det är möjligt att bara börja visa upp på auditions och prövar lyckan, många film och teater proffs rekommenderar att du genomgår någon form av utbildning innan man försöker starta en professionell karriär. Utbildningen kan vara praktiska, som att ta delar i samhället teater, men i egenskap är ofta lärs ut i ett klassrum miljö. Om du vill bedriva en examen i området finns det flera olika typer av båda högskolor att överväga.

De flesta EU högskolor erbjuder en teater eller film avdelning med båda klasserna. Om ditt schema inte tillåter dig att vara en heltidsstuderande kan community college klasser vara ett utmärkt substitut. Lärare vid dessa institutioner har ofta Master of Fine Arts (MFA) forskarutbildning grader, och är oftast mycket åstadkommit i sitt område. Community College klasser gör det också möjligt att du kan arbeta med andra aktörer i en bred ålder och erfarenhet sortiment, som kan vara tryggt att några nya studenter. Gemenskapen, college kan också vara mycket prisvärd jämfört med andra agerar program.

Många stora universitet erbjuder utbildningsprogram i film eller teater som agerar. Om du väljer i egenskap av din stora, kommer du troligtvis vara berättigade till ett fyra-års kandidat-eller Bachelor of Fine Arts-examen. Om du väljer den här typen av egenskap college, tänk på att du måste ta allmän utbildning klasser och att kvalificera sig för en examen. I ditt sista två åren av grundutbildningen undersökning, kommer du att kunna tillbringa mer tid i intensiv agerar arbete i båda klasserna och produktioner.

Det finns några institutioner som fokuserar enbart på att utföra program. Dessa skolor, såsom prestigefyllda Juilliard School, utbilda studenter i en intensiv, fleråriga program. Examina från dessa skolor varierar beroende på krav i alla studier. Scenkonst skolor är ofta mycket dyra och har mycket svårt behörighet.

Om du redan har en grundexamen och vill föra en forskarutbildning i båda, har du många alternativ. Många agerar högskolor erbjuder forskarskolan utbildning i två eller tre år program. Priser för dessa program är vanligtvis högre än för studenter, men flera stipendier, lån och bidrag kan vara tillgängliga. Forskarskolan i egenskap högskolor leda vanligtvis i en MFA examen och kräver en avhandling, som till exempel en uppsats, prestanda, eller annan typ av projekt, innan de beviljar ett diplom.

Agera högskolor är ett underbart sätt att uppnå både en vetenskaplig och praktisk kunskap om verksamheten av aktörer. I samtliga av ovanstående alternativ, kommer du att få möjligheter att lära och växa enormt som skådespelare. Kom ihåg att Hollywood och Broadway kräver lyckan så mycket som skicklighet, och även de bästa utbildningen inte kan garantera en framgångsrik skådespelarkarriär. Tänk en mängd agerar högskolor mycket noga, och välja den erfarenhet som du tror kommer att sätta dig de bästa förutsättningarna för att uppnå dina personliga egenskap mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.