Vilka är de olika typerna av fysiologi jobb?

fysiologi jobb finns i en mängd olika vårdmiljöer, inklusive sjukhus och rehab samt forskningslaboratorier och läkarbesök skolor eller universitet. En fysiolog är en högutbildad allierad sjukvårdspersonal. Vanligtvis har fysiologer avslutat en magister-eller doktorsexamen program i fysiologi från en ackrediterad skola.

Fysiologi yrkesverksamma kräver kunskap om mekanismerna för den inre kroppen att bibehålla överlevnad och funktion hos en individ. Fysiologi jobb kan vara specialiserade till att omfatta sådant som kardiologi, neurologi, andningsorganen och motion. Varje särskilt karriär kräver särskild utbildning inom området är av intresse.

Fysiologi jobb koncentrera sig på kroppen funktioner relaterade till expertområde. Typiskt en fysiolog hjälper diagnostisera och behandla vissa sjukdomar eller skador för att hjälpa patienten att återfå fysisk självständighet. Beroende på karriären, vissa fysiologi sysselsättning, till exempel hjärt-fysiologer, kräver omfattande kunskaper om ingrepp, till exempel pacemaker implantation eller elektrofysiologi där en hjärtkateterundersökningar placeras för att mäta elektriska impulser i hjärtat. Deras uppgift är att övervaka och bedöma hjärtat och dess funktion för problem eller fel och att bistå vid indrivning av hjärtats frekvens.

fysiologi jobb i neurologi koncentrera sig på nervsystemet och gemensamt arbeta med människor med sådana sjukdomar som demens, epilepsi och stroke. Den neurofysiolog utför förfaranden såsom EEG: s, eller elektroencefalografi som registrerar elektriska aktiviteten i hjärnan och EMG's eller elektromyografi och NCS: s, eller nerv studier ledning, att dokumentera och bedöma nerv-och muskelfunktion. De kan också utföra tester vid kirurgiska ingrepp för att minska risken för komplikationer såsom förlamning.

Fysiologi jobb fokuserade på andningsorganen hjälpa till att bedöma och övervaka sjukdomar och sjukdomar som kan försvåra andningen. De arbetar ofta med patienter som lider av saker som KOL eller kronisk obstruktiv lungsjukdom, emfysem, astma och barn respiratory distress syndrome. Typiskt en luftvägarna fysiolog kommer att genomföra lunga fungerar tester, sömn studier och gaser blod analyserna tillsammans med att vara inblandade i behandlingen protokoll för att hjälpa patienten i återhämtningen av normala andningsmönster.

fysiologi jobb i träning eller sport övervaka och utvärdera kardiovaskulära och fysisk förmåga att återfå hälsa eller fysiska kondition. Vanligtvis den utövar fysiologen genomför träning eller lämplighet rutiner som är specifika för målen för den enskilda patienten. De, liksom alla typer av fysiologen, ett nära samarbete med ett team av vårdpersonal för att säkerställa målen för fysisk förmåga och hälsa håller arbetat genom ett omfattande terapeutiska program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.