Vilka är de olika typerna av Mekaniker jobb?

Mekanik använder sina expertkunskaper för att diagnostisera problem och utföra underhåll och reparationer på olika typer av maskiner och fordon. Det finns flera olika typer av mekaniker lediga arbeten, som fackmän vanligen är specialiserade inom området. Experterna kan arbeta med kommersiella bensindrivna bilar, flygplan, diesel lastbilar och utrustning, industrimaskiner, eller små motorer.

Automobile mekanik utföra reparationsarbeten på personbilar och lastbilar. De är specialiserade ofta som enbart arbetar med elektriska system, växellådor, bromssystem, eller motorrum. Mekanik kan använda diagnostiska datorutrustning för att upptäcka problem och att tillämpa ett antal olika hand-och motordrivna verktyg för att göra reparationer. Mest bil mekanik är anställda av oberoende verkstäder och bilhandlare, även om vissa etablerade mekanik är egenföretagare som arbetar på sitt eget privata garage.

Många elit mekaniker jobb finns inom flygindustrin. Flygplan mekanik är ansvarig för att utföra förebyggande underhåll och reparationer på olika typer av flygplan och helikoptrar. Eftersom flygplan reparation kan vara mycket detaljerad, en blivande mekaniker måste regel helt och hållet en en till fyra år flygelektronik program från en ackrediterad skola. Aviation mekaniker jobb hittades med kommersiella flygbolag, skolor flygning och privata företag.

Diesel mekanik utföra detaljerade reparation av dieseldrivna lastbilar, bussar, båtar och entreprenadmaskiner, såsom kranar och bulldozers. De har ofta mycket specialiserad kunskap av komplexa dieselmotorer och transmissionssystem. Diesel mekanik kan arbeta för specialbutiker, byggföretag, eller anläggningar som tillverkar tung utrustning.

Flera typer av mekaniker arbetstillfällen finns inom tillverkningsindustrin. Moderna fabriker och anläggningar som tillverkar sysselsätter oftast många olika typer av maskiner som kan kräva regelbundet underhåll och mindre reparationer. Industriell mekanik är skickliga omedelbart identifiera orsaken till störningar, göra snabba reparationer och byte av delar som behövs för att hålla produktionen styrs längs.

Mekanik kan också specialisera sig med små motorer, diagnostisera och reparera problem med olika små maskiner. En liten motor mekaniker får arbeta på motorcyklar, gräsklippare motorer, motorsågar, motordrivna verktyg, eller andra vanliga delar av utrustning som drivs med bensin eller el. Mest liten motor mekaniker arbetar för verkstäder, butiker och företag landskapsskötsel.

Många nya mekaniker arbetstillfällen skapas på grund av den ökande populariteten för alternativa bränslen fordon och maskiner. Experter med kunskap om elektriska motorer, vätgasdrivna, och flera andra alternativa bränslen njuta av typiskt många arbetstillfällen. Mekanik med många års erfarenhet och utbildningsbakgrund inom teknik kan ofta engagera sig i forskning och utveckling av nya, effektivare motorer och fordon.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.