Vilka är de olika typerna av Föredragande jobb?

många olika positioner hamnar i sysselsättning kategorin föredragande jobb. Den som kan komma att tänka på är lättast är att arkitektoniska föredragande. En person som arbetar med denna typ av arbete gör en levande teckning planer och ritningar för olika typer av strukturer.

En arkitekttävling föredragande kan uppmanas att utforma ett hem, en kontorsbyggnad, eller någon annan typ av struktur som en del av sin anställning uppgifter. Vissa personer som arbetar i en arkitektonisk föredragande ställning kan använda lågteknologiska enheter, t. ex. en penna, ritbordet, och härskare i sitt arbete. Andra personer som arbetar i dessa typer av föredragande jobb använder Computer Aided Design Redaktionell (CADD) att utföra sitt arbete. När byggnaden planer på det ställe planera hur den elektriska ledningar kommer att passa in i projektet, är den elektriska föredraganden kallas i. Denna person ansvarar för att förbereda diagram för hus och byggnader som visar hur ledningarna kommer att gå igenom den för maximal effektivitet.

Ett annat exempel på föredragande jobb civila yttrande. Dessa professionella arbetar med olika typer av kartor. De har expertis i att läsa och rita relief kartor och topografiska kartor över olika områden. En utbildad civil Föredraganden kan finna arbete på projekt för kommuner och företag som medverkar med att göra den fysiska planeringen projekt en verklighet.

Alla som är intresserade av att arbeta som en mekanisk föredragande kommer att vara involverad i arbetet med ritningar av olika maskinsystem enligt anvisningar från sin arbetsgivare. De flesta som gör denna typ av arbete använder en datorstödd konstruktion (CAD) för att utveckla ursprungliga ritningar eller göra uppdateringar av befintliga. Den mekaniska Föredraganden kommer troligen att arbeta under ledning av en konstruktör eller en senior designer.

Personer som börjar arbeta i nybörjar föredragande jobb kan så småningom kunna beredas tillsyn roller där de har ansvar för att leda och samordna arbetet i en grupp av arbetstagare. En kombination av några års praktisk erfarenhet och ytterligare kurser för att ge individuella färdigheter de behöver för att kliva in i en chefsroll behövs. De flesta arbetsgivare som rekryterar till dessa typer av föredragande jobb föredrar att anställa någon med en grundexamen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.