Vilka är de olika tekniska Writer Jobb?

Tekniska skribenter är uppskattad för sin förmåga att ta specialiserad information och presentera den för en allmän publik formellt, lätt att förstå språk. Eftersom teknik och företag fortsätter att expandera, så gör behovet av behöriga tekniska skribenter. Det finns ett antal olika tekniska skribent karriär, inklusive jobb med företag informationsteknik, tillverkningsföretag, stora företag och ett antal andra organisationer och branscher. Många teknisk skribent yrken innebär kontrakterade frilans arbete, även om vissa författare få fast anställning med ett företag, där de kan arbeta i ett team.

Den största delen av teknisk skribent yrken innebär arbete i det ständigt växande dator, Internet och IT branschen. Författare får i uppdrag att skapa egna tutorials för mjukvara, online hjälp handlingar, eller sekretesspolicy för webbplatser. Författare som skapar användarhandböcker och handledning använder normalt en mycket tid forska och experimentera för att lära sig alla detaljer i ett program. De som är specialiserade på att skapa online-avtal och politiska uttalanden måste behärska förmågan att förmedla mycket förvirrande information i begriplig, otvetydiga språk.

Teknisk skribent karriär är också framträdande i näringslivet. Företag kan hyra tekniska skribenter att utarbeta kontrakt eller komponera manualer utbildning av anställda. Ytterligare andra skriver och redigerar förslag, dokument och rapporter. Normalt affärer författare tjänstemän specifika företag, avtalad snarare än arbetare frilans. De arbetar ofta i team med andra tekniska skribenter att slutföra stora projekt inom en given tidsram.

Många tekniska skribenter anlitas för att skapa guider för att starta, driva och felsökning konsumentprodukter, särskilt elektroniska enheter. Författare ges vanligen en översikt av en produkt och allmänna anvisningar om vad jag ska skriva. Tekniska skribenter måste försöka organisera den information de får och presentera den för konsumenterna på ett klart och koncist sätt. De integrerar ofta bilder och diagram i sin användarhandböcker och bruksanvisningar för att klargöra deras ord.

Vissa tekniska skribenter specialiserade på att sätta samman verksamheter och underhållsinstruktioner för branschspecifik utrustning. För att presentera korrekt information i handböcker, måste författare blivit mycket bekant med de produkter och utrustning som de beskriver. En författare till en medicinsk utrustning tillverkare, till exempel, skulle behöva ha en bakgrund inom medicinsk teknik och tillämpningar. Eftersom dessa handböcker är inriktade yrkesmän snarare än allmänna konsumenter, dessa författare använder ofta specialiserade språk och ge mycket specifika detaljer om verksamheten. De motsvarar ofta med ingenjörer och experter för att se till att deras handböcker innehåller giltig information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.