Vilka är de olika stationära Engineer jobb?

Stationära ingenjörer är proffs som utför förebyggande underhåll och reparationer på olika typer av tung utrustning och motorer. Experter arbete på system som ger värme, luftkonditionering, vatten eller el till en byggnad. Många stationära ingenjörer specialisera sig genom att arbeta med en viss typ av system, t. ex. en panna eller en stor värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC) enhet. Stationära ingenjör jobb finns i kontorsbyggnader, sjukhus, skolor, fabriker, köpcentra, och kraftverk.

En yrkesman som reparationer elproducenterna oftast har en mycket detaljerad förståelse av matematik, fysik och el. Han eller hon måste kunna snabbt diagnostisera och åtgärda problem med mekaniska komponenter för att förhindra strömavbrott. En individuell krävs ofta för att utföra förebyggande åtgärder på bensin, ånga, eller elektriska motorer och turbiner. Underhållsarbete kan inkludera smörjande rörliga delar och justera makt och inställningar tryck som behövs. De flesta ingenjörer föra mycket detaljerade register över sitt arbete och skapa service scheman för framtida underhållsarbeten.

Stationära ingenjör jobb i fabriker, lagerlokaler och byggnader omfattar service stora VVS-system. En expert ingenjör full förståelse för det inre arbetet i sådana system, och kan göra detaljerade reparationer på elektriska motorer för att hålla enheterna fungerar korrekt. Han eller hon ofta rensas ventilationskanaler och motorrum för att förhindra att damm från igensättning delar och störa VVS-system.

Många stationära ingenjörer arbetar i pannan operatörer i skolor, sjukhus och stora kontorsbyggnader. Panna operatörer springa, övervaka och reparera stora fartyg som pumpar ångan genom ventiler för att värma byggnader. En professionell är oftast ansvarig för att starta utrustning, kontroll och justering av tryckmätare, och hålla maskinerna rena. När reparationerna är nödvändiga, en panna operatör stänger vanligtvis ner hela maskinen för att diagnostisera fel eller läckor lapp.

Man måste ha gymnasiet examensbevis och fullständig särskilda licenskrav för att få de flesta stationära ingenjör jobb. Nya arbetstagare lära typiskt handeln genom informella, på arbetsplatsen utbildning som tillhandahålls av erfarna yrkesmän. En praktikperiod kan vara allt från ett till fyra år och kulminerar i ett tillstånd examen administreras av en persons stad, stat eller land. Dessutom har många nya arbetstagare väljer att delta i utbildning som erbjuds av yrkesskolor behärska yrkeskunskaper och öka deras möjligheter att landa avancerade stationära ingenjör jobb.

Tekniska framsteg inom kraft-och VVS-utrustning förändrar det dagliga arbetsuppgifter som deltar i stationära ingenjör jobb. Dessutom manuellt inspektera system kan många stationära ingenjörer övervaka diagnostisk datorutrustning för att kontrollera problem och enheter felsöka. Som ett resultat av datateknik, många moderna ingenjörer har möjlighet att spendera merparten av sin tid i bekväma miljöer i stället för varm, bullrig pannrum och källare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.