Vilka är de olika massageterapeut jobb?

Massage terapeuter minska smärta och främja allmänna hälsa genom att manipulera muskler och mjukdelar i kroppen. Detta slappnar spända muskler, förbättrar cirkulationen och minskar stress. Många massörer arbetar som allmänläkare, men många terapeuter också välja jobb massageterapeut som fokuserar på en av de många specialiteter inom massage terapi. Dessa specialiserade massageterapeut jobb omfatta områden såsom sport terapi, aromaterapi, graviditet massage och zonterapi.

Massage jobb terapeut i idrott terapi finns på universitet, professionell idrott omklädningsrum, gym, och överallt klienter är intresserade av massage terapi bundna till motion. Dessa utövare tillbringar mycket tid arbetat med muskler som ihärdigt är utbildade och med tillbörlig omsorg från en professionell terapeut kan idrottsmän förbättrar även prestanda. Detta är en av de mer rigorösa på de arbetstillfällen som massageterapeut dock, så terapeuter får planera att vara i den starkaste skick möjligt om de önskar utöva denna specialisering.

Aromaterapi jobb massageterapeut förlita oss mer på den avslappnade och stress minskar sidan av praktiken. Massage tekniker fokuserar på övergripande avkoppling eller energigivande, i motsats till en sport terapeut som är inriktad på enskilda muskler. Tanken bakom aromterapi är att lukten av koncentrerade oljor kommer att ge positiva psykologiska och fysiska effekter. Till exempel kan en massageterapeut lägga något avkopplande som lavendel i massageolja för att behandla en klient som lider av för höga spänningar.

Graviditet massage är självklart för gravida kvinnor. Denna typ av massage använder teknik för att kvinnor på flera områden under graviditet. Det underlättar värk och smärta i samband med extra vikt de transporterar, minskar stress, minskar svullnad genom att öka blod-och lymfcirkulationen, och det kan också lindra förlossningssmärta. Graviditet massage terapeuter arbetar med kvinnor i alla stadier av graviditeten, från de första månaderna av graviditeten hela vägen efter förlossningen månaderna.

Ett annat populärt område med massage terapi är reflexologi. Denna typ av massage görs på fötterna och den teknik som används är mjuka och icke-invasiv. Tanken med zonterapi är att man genom ett tryck på vissa områden av foten, som kallas reflex poäng, är utövaren kan ansluta till motsvarande områden på kroppen. Genom att manipulera dessa reflexpunkterna försöker utövaren att skapa en positiv helande effekt på ett visst organ eller område av kroppen. Detta används för att minska smärta och behandla klienter med sjukdomar som artrit och migrän.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.