Vilka är de olika kampanjledare jobb?

För det mesta, kampanjchef jobb innebär marknadsföring och reklam. De flesta av dessa positioner finns i antingen politiken eller reklam. Många av dessa chefer arbetar i den politiska arenan, där de bidrar till att skapa och driva kampanjer för människor som söker förtroendeuppdrag. I reklambranschen, Kampanjen chefer arbetar för att skapa och främja ett varumärke inom en mängd olika media.

De flesta kampanj chefer i något fält kommer att arbeta med att samordna marknadsföring. De är oftast ansvara en kampanj personal består av antingen avlönade anställda eller frivilliga. De är vanligtvis inriktade på att främja bilden av deras kandidat eller organisation genom medier som Internet, skriva ut och reklam-tv.

Många jobb kampanj manager är i politiken. Politiska kampanjer kräver ofta en chef att skapa en önskvärd bild av kandidaten, för att vinna röster från allmänheten. Normalt är målet för en kampanj chef att fokusera allmänhetens uppmärksamhet på den sökande och hans eller hennes budskap.

politisk kampanj chefer ofta ansvarar för att samordna avlönad personal, volontärer, och externa konsulter. De har också i allmänhet arbetar med de grundläggande massmedia marknadsföringsverktyg, som att skapa tv eller skriva ut annonser. De kan också uppmanas att samordna andra kampanj strategier, såsom speechwriting, grannskap kundbearbetning och även opinionsundersökning.

Electoral jobb kampanjchef kan kräva olika nivåer av ansvar, beroende på vilken typ av val. I mindre, lokala tävlingar kan kampanjchef ombedd att sätta strategin för att vinna valet. I större kampanjer, för det mesta, har den sökande ett team av externa rådgivare och konsulter som satte valet strategi och förtroende förvaltaren att genomföra planen.

Erfarna kampanj chefer kan ha möjlighet att söka arbete med andra kampanjer efter ett val är över. De kan också fortsätta att arbeta som PR rådgivare för deras vinnande kandidater. Det kan finnas vissa crossover kampanj manager jobb med icke-statliga organisationer, främja politiska frågor, men inte särskilt kandidater.

Andra kampanj jobb manager arbetar med varumärkesbyggande. Dessa positioner brukar fokusera på att skapa och driva ett varumärke, och ofta ett varumärke för ett företag eller organisation. Dessa chefer kan arbeta för att främja en tjänst snarare än en produkt.

Denna typ av kampanj chef är oftast ansvarig för nå ut till både nya och återkommande kunder. Han eller hon kan också anmodas att hantera budget för marknadsföring, och övervaka all reklam insatser för organisationen. Beroende på vilken typ av organisation han eller hon kan också krävas att skaffa medel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.