Vilka är de olika försäkrings Försäljning Karriär?

Försäkringar försäljning karriären, till största delen består av två typer. En av de mest traditionella av försäkring försäljningen karriär är att en fångenskap agent som brukar fungera från ett kontor för en Försäkringskassan och kan utgöra ett mer begränsat antal försäkrings-och finansiell planering företag. En försäkringsmäklare, å andra sidan är ett oberoende och professionellt som också säljer försäkringar och finansiella planer, men som tenderar att vara som erbjuds av ett obegränsat antal företag.

En annan skillnad mellan fångenskap försäkringsombud och försäkringsmäklare är att den företagsinterna medel normalt kommer att få många fler arbetsrelaterade förmåner än mäklarna, eftersom de är mer som anställda. De arbetar oftast inom byrå kontor som fungerar som mellanhänder för försäkringsbolag och kunder. En del av en företagsintern agent fördelar kan innefatta företagsbaserade löpande betalas utbildning, gruppförsäkringar och pensionssystem, och i vissa fall, resekostnader.

En oberoende mäklare tillbringar mindre tid på det eller de organ han eller hon arbetar, och får färre eventuella fördelar. Hans eller hennes uppdrag tenderar att vara högre än i fångenskap medel, dock. Detta bidrar till att betala för marknadsföring och andra utgifter relaterade till jobbet.

Även de mer traditionella "fångenskap" typ av försäkring försäljning professionella kan utföra verksamhet som är diversifierad, åtminstone i fråga om vilka typer av försäkringar och finansiella produkter han eller hon kan erbjuda. Detta är möjligt när den professionella utnyttjar Internet, inte endast för att upprätthålla relationer med befintliga kunder, utan att tjäna ett större antal kunder totalt. Oavsett, kunder som fortfarande har möjlighet att ansikte mot ansikte intervjuer med en företagsintern agent eller mäklare så att de kan använda sig av en detaljerad beskrivning av vilka försäkringar eller finansiella produkter eller produkter som han eller hon kan rekommendera. På så sätt kunder känner sig säkra de gör välgrundade beslut om vilken åtgärd, om någon, de bör vidta.

Fåglar och försäkringsmäklare, trots vissa skillnader i hur de bedriver sin försäkring försäljning karriär har många gemensamma nämnare. Optimalt bör de ha utgående personligheter som engagerar blivande och gamla kunder. De bör också ha en önskan att hjälpa människor att rädda sig själva från finansiella nackdelar eller förlust på grund av otillräcklig täckning eller brist på planering för framtiden. Både internt och försäkringsmäklare föra register över sina kunder, skriva rapporter, och hjälpa en kund reglera skadeståndskrav han eller hon kan göra i förhållande till förlust av egendom eller medicinsk räkningar.

Helst de som vill bedriva försäkrings- försäljning karriärer skall ha minst en kandidatexamen i några ekonomiska eller affärsrelaterade området. De bör delta i fortbildning kurser för att säkerställa att de är à jour med de senaste ändringarna i regeringens försäkringar och finansiella bestämmelser samt av hur försäkringsbranschen bedrivs i allmänhet. Detta uppdaterad kunskap är särskilt viktigt när någon går för att ta licens undersökning, eftersom en licens krävs för att utöva verksamhet som en försäkrings-återförsäljare eller mäklare på de flesta ställen.

Fåglar som försäkringsagent och försäkringsmäklare i allmänhet anses vara i frontlinjen yrkesverksamma som säljer försäkringar och andra finansiella produkter för kontor, och slutligen, större försäkringsbolag. Övriga försäkringar försäljning karriär inkluderar försäljningschefer och kund företrädare service. Försäljningschefer utbilda ombud och övervaka försäljningsverksamhet inom olika geografiska områden. Bland andra uppdrag, företagens kundservice företrädare sälja ibland nya eller uppgradera befintliga politiken för kunder via telefon. Från tid till annan, kan de främjas i försäljningsagent positioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.