Vilka är de olika elektriska Inspector jobb?

Det finns tre olika typer av elektrisk inspektör jobb: standard säkerhetsinspektion, produktutveckling inspektion, och undervisning. Elektriska inspektörer är fullt licensierade elektriker som har genomgått kompletterande utbildning för att bli inspektörer. Denna roll finns i en mängd olika industrier, från myndigheter säkerhet för byggandet.

Den vanligaste av alla elektriska inspektören arbetstillfällen är säkerhetsinspektion. Syftet med inspektionen är att se till att arbetet avslutades korrekt, det finns några lösa anslutningar eller överbelastade kretsar. Myndigheter på kommunal nivå är den vanligaste arbetsgivaren för dessa typer av jobb. Det finns lagar i varje stat när det gäller exakt vilken typ av elektriska arbete som kräver kontroll och ansvar på inspektören.

Elektriska inspektör jobb finns även i produktutveckling och tillverkande företag. Formgivarna behöver inspektören att se över utformning och modell för någon produkt som har elledningar. Inspektören kontrollerar för säkerhet, effektivitet och möjliga kostnadsbesparingar utan att riskera skador.

Elektriska inspektörer kan även fungera som instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser till elektriker och andra hantverk. För att bli en effektiv instruktör, många hantverkare fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i elektriska inspektör arbetstillfällen njuta av problemlösning, att hålla människor ansvariga för deras arbete produkten, och arbetar självständigt. Nivån på lediga tjänster varierar med bransch och företagets storlek. Även om det finns typiskt chefspositioner tillgänglig för elektriska inspektörerna i en byrå, det finns mycket begränsade befattningar finns i näringslivet.

De flesta elektriska inspektör jobb har ett begränsat antal möjligheter till karriär finns. Oavsett vilken bransch där första erfarenheterna erhålls, alla färdigheter kan överföras till andra områden av elektriska inspektion. För att öka sin lön och grad av ansvar, många människor flyttar in i olika branscher.

Elektriska inspektörernas arbete med händerna, oftast mekaniskt benägna och har ett bra öga för detaljer, utkast läsförmåga och utmärkta fysiska färdigheter. De flesta positioner inom detta område är väl kompenseras på grund av den nivå av skicklighet och sakkunskap som krävs. Att hålla säkerhetsnormer hög och att säkerställa är ett mycket viktigt jobb. Vissa inspektörer identifiera svaga områden eller luckor i lagstiftningen och arbeta med regeringstjänstemän och andra yrkeskategorier för att korrigera dessa frågor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.