Vilka är de olika Straffrätt Karriär?

Straffrätt karriär omfattar en rad olika discipliner under många typer av de brottsbekämpande och rättsliga tjänster. Även populära tv-program har gjort kriminaltekniska vetenskapen och brottslighet utredare scen mycket populär, det är bara en möjlig väg. De som tjänar på dessa olika yrken ofta krävs för att få en högskoleexamen, och kanske ytterligare specialiserad utbildning. Åtminstone. Ena eller andra behövs i nästan alla fall

Den amerikanska regeringen erbjuder många val i vägen för straffrättsliga karriär. Ombud med Federal Bureau of Investigation, USA marskalken tjänsten eller med immigrationspolisen sina är anställda av den amerikanska federala regeringen, liksom de som i Secret Service. Inom dessa olika organisationer är specialiserade discipliner, bland kriminaltekniska utredningar, agenter fält och agenter som kan ha utbildning i massförstörelsevapen eller motverka terrorism, förhindrar spioneri, eller många andra områden.

Även andra straffrättsliga karriärer genom den militära. Kustbevakningen skulle vara ett exempel på dessa. Militärpolis och den domare som generaladvokaten kåren är bara några av det straffrättsliga arenor som finns i en militär miljö. Båda har civil-världens motsvarigheter, och kompetensöverföring lätt från ena läget till det andra.

På statlig nivå finns det fortfarande andra discipliner att välja mellan. Straffrätt karriär på denna nivå inkluderar arbete inom domstolsväsendet, system för villkorlig frigivning, korrigeringar system och polisstat. Många länder driver också ett brott labb, som ansvarar för mycket av den typ av kriminalteknik arbete sett på TV. Större kommuner kan också ha en kriminalteknik brott labb. Att vara en tekniker brottsplatsen, statlig polis, rättelser officer, och kontorist domstol alla är statligt nivå jobb.

Den lokala nivån ger möjligheter till patrull officerare, kriminologer och detektiver. Dessa straffrättsliga karriärer är ofta den första försvarslinjen när det gäller de allra flesta brott. De ansvarar för verkställande staten och lokala lagar, och utreda fall där dessa lagar bryts, men federala lagar inte. Detta kan vara allt från trafikförseelser till mord.

Med alla de val som i straffrättsliga karriär, är det upp till den enskilde att hitta en han eller hon är bäst lämpade för. Forskning och prata med dem som arbetar i önskat område, är bra sätt att lära sig mer om dessa möjligheter. För dem i skolan, kommer många brottsbekämpande myndigheterna ordna ett arbetsplatser möjlighet. När information har samlats in och satte sig med en karriär rådgivare eller akademisk rådgivare åt plan som karriär är ofta nästa steg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.