Vilka är de olika Recording Engineer jobb?

inspelning ingenjör jobb är vanligtvis delas in i fyra huvudkategorier: inrätta, inspelning, redigering och produktion. Alla fyra stegen måste fyllas i på varje jobb för att flytta projektet från de inledande skedena av liveuppträdande till en färdig, inspelad produkt. Det finns två element för att denna typ av arbete är tekniska och interpersonella. På den tekniska sidan, kräver inspelningsteknikern läge en specifik uppsättning färdigheter att arbeta med datorer, ljud utrustning, och redigeringsverktyg. Förmågan att arbeta med ett brett spektrum av människor och personligheter är viktigt i denna roll, som de människor som normalt kräver tillgång till en inspelning ingenjör är oftast artister.

För att vara berättigad för inspelning ingenjör jobb måste du ha genomgått en formell utbildning från en ackrediterad skola. Det finns ett begränsat antal karriär högskolor som erbjuder denna typ av program, eftersom antalet arbetstillfällen är relativt små och ofta begränsade till en viss plats. De flesta inspelningsteknikern jobben finns i musik eller film industrin.

Den första uppgiften en inspelning ingenjör måste göra är att ställa in utrustningen. Som professionell, han eller hon ansvarar för beslut om ideal inspelningen inställningar och förbereda medium som kommer att användas för att spela in sessionen. De flesta ingenjörer är associerade med en professionell inspelning eller redigering studio. Den utrustning som krävs för att göra en professionell inspelning med hög kvalitet är mycket dyrt att köpa. Frilans ingenjörer kan hyra en studio per timme vid behov.

Innan den egentliga inspelningen börjar, uppfyller ingenjör typiskt med konstnären och producenten att avgöra vilken typ av musik de vill spela, antalet konstnärer , instrument, och alla specialeffekter som kan krävas. Efter detta möte är inspelningen arrangerat och den faktiska inspelningen är avslutad. Det är viktigt att notera att en låt, kommersiella eller voice over kan ta flera dagar att genomföra, på grund av komplexitet och behovet av att fånga den bästa versionen.

redigeringen är normalt en av de mest tidskrävande av alla arbetstillfällen som ljudteknikern. Denna aspekt av jobbet innebär att blanda olika inspelningar av sång, instrumental och andra effekter för att skapa en fil. Tidpunkten måste vara perfekt för att ge bästa möjliga versionen av prestanda. Många ingenjörer arbetar nära med tillverkaren i detta skede, ändra filerna som krävs.

Den slutliga produkten måste först genomgå en kvalitetssäkring innan den är färdig. Konstnären, producent, och tillhörande personal samlas för att lyssna på olika versioner och välj ett som uppfyller deras behov bäst. Vid urvalet är filen klar och ges till kunden för distribution.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.