Vilka är de olika Project Engineering jobb?

Project ingenjörer är yrkesmänniskor som arbetar i olika utformning, konstruktion och industriella yrken. De kan fylla en mängd olika positioner inomdessa områden, bland annat inträde nivå och roller ledarskap, samt design och chefstjänster. När man överväger en karriär inom dessa branscher är dethjälp att förstå de olika typer av jobb projektering som finns tillgängliga, liksom de grundläggande kraven för varje.

Titeln på projektingenjör används ofta inom byggnadssektorn yrken för att beskriva en nybörjar projektledare. Dessa personer kan vara ansvarigaför att uppskatta projekt, skriva avtal, samordning med underleverantörer, eller övervaka slutförandet av en byggnad. De sökande kommer att finnaprojektering jobb med byggledning och företag underleverantörer, samt med kommunala organisationer. Medan många företag efterfrågar sökandeha ingenjörsutbildningar kommer andra acceptera grader i konstruktionen eller företagsrelaterade områden.

Utanför byggindustrin, projektingenjörer i allmänhet bär ansvaret för design och projektutveckling. Sökande kan hitta projekttekniska jobb på många olika typer av bolag beroende på deras intresseområden. Ingenjörer hyrs av verkstadsföretag, tillverkning ochindustriföretag, och statliga eller offentliga arbeten organ. Majoriteten av företag behöver ingenjörer för att få avancerad nivå examen i teknik,även om vissa kan acceptera grundutbildningsprogram grader istället beroende på kraven i arbetet.

teknikområde kan delas in i många olika discipliner. Civilingenjörer är en av de bredaste discipliner, och kan tillämpas på mångaolika karriärvägar. De som är intresserade i denna gren kan få jobb projektering inom väg-planering, bebyggelseutveckling eller miljörelateradefält. Andra kan specialisera sig på byggteknik, där de kan få jobb konstruerar broar, byggnader och andra stora strukturer.

Maskinteknik är inriktad på mekanik, vätskor, och fysik. De som har ett intresse inom området kan få jobb projektering med storatillverknings-och industriföretag. De kan utforma bilar, utveckla flygplan och teknik flyg-, eller design utrustning och verktyg för industrin. Maskiningenjörer också utveckla värme, kyla, och sanitetssystem för bostäder och kommersiella byggnader.

elingenjörer fokuserar på elektronik och elteknik. De kan få jobb projektering inom tillverkning eller industri,särskilt inom områden som robotteknik, telekommunikation, eller nanoteknik. Vissa elingenjörer även utforma ledningar, kraft och belysningssystem förbyggnader och utomhus applikationer.

De flesta länder har certifiering och program licenser för att intyga teknik proffs. I USA är denna process regleras iNationella rådet av examinatorer för teknik och geodesi (NCEES), medan den europeiska sammanslutningen av nationella Engineering Associations (FEANI) äransvarar för att attestera ingenjörer i Europa. Tjänar professionell certifiering eller licensiering kan förbättra en sökandes chanser att hitta etttekniska jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.