Vilka är de olika Marketing Research jobb?

Det finns fyra olika marknadsundersökningar jobb: konsult, som arbetar för en marknadsföringstjänster företag, undervisning och genomföra fokusgrupper. Marknadsundersökningar jobb är typiskt dataanalys eller positioner forskning, där den primära roll är att ge underlag före, under och efter marknadsföringskampanj. För att bli en försäljning forskare, måste du fylla i en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller utbildning i forskningsmetodik tekniker.

Ett växande antal marknadsföring forskare öppna en egen privat praktik. Arbetar som oberoende konsulter, ger de sin expertis till reklam företag, myndigheter och andra företag. Vissa branscher kräver inte en heltid marknadsföring forskare på personal, men behöver denna typ av tjänster på ett interimistiskt. Denna flexibilitet gör det också möjligt för företaget att få en oberoende granskning av effektiviteten i sina marknadsföringsinsatser, antingen som en intern avdelning eller ett externt företag.

Det finns ett brett utbud av arbetstillfällen marknadsundersökningar tillgänglig i en marknadsföringstjänster företag. Dessa företag är specialiserade på forskning, skapa, köra och hantera en marknadsföringskampanj, och kan anlita en rad olika specialiteter som behövs. Denna typ av företag erbjuder en värdefull tjänst för flera disciplin projekt. Små och medelstora företag anställer ofta en marknadsföringstjänster företag, eftersom det är mer kostnadseffektivt än personal deras egen marknadsavdelning.

Marknadsföring forskare kan bli lärare på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser för försäljning eller studenter verksamhet. För att bli en instruktör, många marknadsföring forskare fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära sig mest effektiva sättet att undervisa vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Genomföra fokusgrupper omfattar nästan hälften av alla jobb marknadsundersökningar. Forskaren måste identifiera basen målgruppen, fysiska området och profil. En fokusgrupp bestående av dessa kunder är organiserat för att fråga om hur effektiv produkten, marknadsföring och informationskampanjer. Denna typ av arbete kräver en kombination av kompetens och datahantering arbete.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i arbeten marknadsundersökningar gillar att träffa ett stort antal människor, är naturligt kreativ och trivs med att arbeta som en del av ett team. Uppmärksamhet på detaljer, professionalism och kommunikativ kompetens är mycket viktiga i denna karriär. Karriär möjligheter kräver ofta ytterligare utbildning, med minst fem års yrkeserfarenhet från en rad arbeten marknadsundersökningar. Certifieringar inom ledning, statistik eller reklam är alla bra när man ser att avancera din karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.