Vilka är de olika Hälsa Utbildning Jobb?

yrkesverksamma inom yrken hälsoupplysning spela en mycket viktig roll i hälso-och sjukvården. En hälso-pedagog kan lära människor hur man känner igen tecken på sjukdom och effektivt hantera ett medicinskt tillstånd. Genom patienter hälsoutbildning ofta har möjlighet att förbättra sin livskvalitet. Lärare får ofta fokus på att förebygga sjukdomar, som också bidrar till att minska sjukvårdskostnaderna. Hälso-utbildare hyrs av en mängd olika branscher.

Det finns flera olika typer av karriärer hälsoutbildning att välja mellan. Vissa lärare valde att arbeta som hälso-lärare för skolor, även högskolor. Hälsa lärare utbilda studenter på en rad ämnen, inklusive kost, förebyggande arbetet, och familjeplanering. Hälsa lärare för skolor kan behöva ha en undervisning credential eller en magisterexamen i utbildningen.

Ett alternativ för dem som är intresserade karriär hälsoupplysning arbetar för ett sjukhus. Sjukhus hälsa lärare kan undervisa grupp lektioner i barnsäng utbildning, diabetes förvaltning och astma utbildning. Lärare kan också arbeta en och en med patienter för att förse dem med resurser och lära dem att anpassa sig till ett särskilt villkor, såsom en kolostomi eller amputation.

Förutom undervisning patienter, sjukhus hea. th lärare kan också utveckla och genomföra utbildningsprogram för personalen. Till exempel kan lärare undervisa klasser för medicinsk personal, såsom hjärt-lungräddning eller pediatrisk avancerad livsuppehållande. De kan dessutom ge kurser och läromedel för personal om viktiga frågor såsom stress minskning och viktkontroll. Kraven kan variera från anläggningen, kan dock sjukhus hälsa lärare måste licensieras som legitimerad sjuksköterska, nutritionist, andningsterapeut eller har en magisterexamen i hälso utbildning eller ett närliggande område.

Företag är också en alternativ för dem som söker karriärer hälsoutbildning. Företag kan hyra ett företags hälsa lärare att utveckla ett företag wellness-program, fullständig hälsa skärmar och undervisa klasser, såsom rökavvänjning och väger förlust tips till anställda. Genom att lära de anställda hur man ska leva en hälsosam livsstil, kan lärare bidra till att minska frånvaron och öka produktiviteten bland de anställda.

Andra karriärmöjligheter för hälso-lärare ingår att arbeta för folkhälsoprogram och ideella organ som ett folkhälsoproblem pedagog. Denna typ av hälso-pedagog kan utveckla och genomföra program för att utbilda samhället om frågor som sexuellt överförbara förebyggande av sjukdomar. Folkhälsa lärare kan också skriva bidrag för att erhålla finansiering för program gemenskap utbildning.

personer som deltar i karriären hälsoupplysning kan göra mer än att undervisa klasser. Vissa lärare kan bedriva forskning och bedöma samfundet behöver utbildning hälsa. Lärare kan också utveckla uppsökande program på frågor, såsom vaccinering och spädbarn näring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.