Varför ska jag använda ett Center Career Development?

processen att välja en ny karriär eller byta karriär kan vara förvirrande. Ställda inför denna utmaning, kan det vara ett klokt beslut att använda ett centrum karriärutveckling. Förutom att ge lokala jobb leder, en karriärutveckling centrum kan erbjuda de verktyg och resurser som krävs för att bli framgångsrik i att uppnå större karriär tillfredsställelse.

Karriärutveckling centrum är konstruerade för att uppfylla medborgarnas behov söker nya karriärer efter examen, arbetslöshet eller en medelålderskris karriär förändring. Karriär center tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som hjälper den arbetssökande välja och skapa nya arbetstillfällen. Dessutom, karriärutveckling centra tillhandahålla utbildning och verktyg för att göra arbetssökandet mer produktiva.

I många samhällen och på campus runtom i världen, karriärutveckling centra ge support på plats och resurser för arbetssökande. Vissa av tjänsterna omfattar yrkesskickligheten och anlagstest som hjälper arbetssökande matcha sina talanger till faktiska karriär, CV och personligt brev hjälp och yrkesvägledning. Dessutom, karriärutveckling specialister finns till för att uppmuntra och stödja arbetssökande som de tillämpas och intervju för nya jobb.

Den som söker en ny karriär kan dra nytta av det stöd och tjänster som erbjuds av en karriärutveckling centrum. Ofta beror det nya arbetssökande är förvirrad över vad kraven är för jobb de är intresserade av Karriärutveckling representanter kan hjälpa till med denna process, att identifiera viktiga färdigheter, utbildningskrav och andra behov att utöva vissa typer av arbete samt erbjuda alternativ när det behövs .

På högskola eller universitet nivå är karriärutveckling centra för att stödja studenter som arbetar mot en examen inom det valda området. Student rådgivare övervaka utvecklingen av studerande att se kursarbeten är slutförd och mål uppfylls, så att eleverna har bäst chans att lyckas som de utbildar för en ny karriär. Vid gradering, karriärutveckling centrum representanter erbjuda karriär hänvisningar till område arbetsgivare att erbjuda nybörjar arbetstillfällen och praktikplatser för att hjälpa nyutexaminerade studenter att få arbetslivserfarenhet.

Om sysselsättning uppnås, karriärutveckling agens i personalavdelning är där för att vägleda anställda med karriär och professionell utveckling inom organisationen. Anställda är försedda med utbildning och rådgivning som en karriärväg är etablerad och ytterligare möjligheter presentera sig för arbetstagarna. Dessutom, karriärutveckling uppgiftslämnarna ständigt på arbetsplatsen utbildning till anställda och ofta stödja högre utbildningsmål.

För den föränderliga karriär, registrerar dig med en karriärutveckling centrum kan vara en användbar resurs utforska nya karriärer. En lokal karriär centrum kan tillhandahålla utbildning för yrkeskunskaper, intervjuer och återuppta stöd och pedagogiska resurser för karriär-växlare. Dessutom karriärutveckling center erbjuder frekventa jobb från område arbetsgivare som kanske inte är lätt tillgängliga via andra kanaler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.