Vad ska jag förvänta mig av simuleringsövningar?

Simulering utbildning är en interaktiv undervisningsmetod som gör att studenter att lära sig genom praktik, upplever orsak och verkan. Denna typ av träning brukar delas in i två metoder: dator och mänskliga simuleringsövningar. Förberedelserna för simulering utbildningen är densamma, oavsett metod.

Datorbaserad simulering utbildningen är vanligtvis återfinns i branscher eller sektorer där det är för dyrt att låta elever att praktisera på jobbet. Engineering fakulteter starkt beroende av denna typ av simulering utbildning, med hjälp av specialutformade program och verktyg. Programmen är utformade för att efterlikna ett specifikt scenario.

Den studerande går sin konstruktion eller föreslagna processen och datorn simulerar resultatet under olika förhållanden. Exempelvis kan en väg-student in en föreslagen bro design. Datorn kommer att simulera hur bron kommer att utföra under olika miljöförhållanden, till exempel kraftiga regn eller frysning och upptining cykler. Resultaten ger värdefull insikt i de svaga punkter i konstruktionen.

Den andra typen av simulering utbildning innebär rollspel och grupparbeten. Denna typ av träning används ofta för att stärka mjuka kunskaper såsom förhandlingar, konflikthantering och mellanmänsklig kommunikation. Det finns två metoder som används i denna typ av simulering: professionella och gruppbaserade.

I en professionell simulering utbildningsprogram, är aktörer används för att skapa ett specifikt scenario. Att spela roller i enlighet med karaktär profiler ger de studerande en möjlighet att objektivt se över meddelandet styrkor och svagheter. Denna typ av utbildningsprogram som är mest effektiv i stora grupper, där det finns ett behov för alla att förstå sin roll i ett scenario, och följderna för gruppen.

Group simuleringsövningar används ofta i eftergymnasial utbildning och personal kurser utveckling. Eleverna uppmanas att spela en särskild roll för den klass underlätta diskussion. Diskussionen kan vara skript eller ad lib. Det önskade resultatet är att belysa frågor och ge alternativa metoder för mellanmänsklig kommunikation.

För att förbereda sig för denna typ av utbildning är det viktigt att förstå syftet är att lyfta fram brister och fel i en riskfri miljö. Det primära problem är att undvika att se dum och att skapa situationer som kan misslyckas. Många kringgå Syftet med utbildningen genom att svara på konstgjord väg eller att försöka skapa det perfekta scenariot. Det bästa sättet att lära sig är att använda dessa metoder för att utföra de uppgifter som du normalt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.