Vad ska jag förvänta mig av ett neurovetenskap Job?

En person som arbetar på en neurovetenskap jobb kan förvänta sig att studera hjärnans nervsystem i ett försök att få en bättre förståelse för hur hjärnan fungerar. De som arbetar inom neurovetenskap önskan att förstå hur nervsystemet fungerar, och har intressanta uppdrag att studera hur hjärnan utvecklas mänskliga tankar och känslor. En neurovetenskap jobb behandlar ett mycket abstrakt forskning som innebär att studera saker som intuition, instinkt, och olika känslor.

Arbeta i neurovetenskap området kräver att en person har ett intresse för både psykologi och vetenskap. Neurovetenskap använder en kombination av molekylärbiologi och psykologiska teorier för att förstå hjärnan och beteende. Dessa fält samarbetar tillsammans för att tillhandahålla lösningar för reparation av skadade nervceller och återställa kognitiva funktioner i hjärnan.

Normalt ett neurovetenskap jobb innebär att man använder datorsystem som kan skanna hjärnan. Brain skannrar ge forskare möjlighet att visa den elektriska aktivitet som sker i hjärnan. Den vanligaste tekniken som används av neuroforskare är 3-D kartläggning enheter som ger kirurger bättre precision med operativsystemet. En professionell inom neurovetenskap kan förvänta sig att hantera utrustning som MRI, CTA, och DTI maskiner.

Ett av de viktigaste arbetsmarknadsregioner för individer i neurovetenskap är forskning. Neurovetenskaplig forskning har använts för att bättre förstå hur man kan behandla många sjukdomar som Alzheimers sjukdom och schizofreni. Miljontals människor litar på att neurovetenskap industrin att så småningom ge botemedel för förödande psykiska störningar.

Yrkesverksamma inom neurovetenskap kan också räkna med att spendera stora mängder tid arbetar i en laboratoriemiljö. En neurovetenskap arbete kräver mycket tid att läggas på forskning som undersöker kemikalier, celler och patogener. Arbeta produktivt i ett laboratorium är en viktig uppgift för många neuroforskare.

Enligt Society for Neuroscience, doktorsexamen är ofta nödvändiga före en person kan få ett neurovetenskap jobb. Många universitet erbjuder forskarutbildning för studenter som är intresserade av neurovetenskap. Att studera för en doktorsexamen är tidskrävande, intellektuellt utmanande och kan ta upp till nio år kan dock en karriär inom neurovetenskap vara mycket givande.

De som arbetar inom neurovetenskap är anställda i topp vårdinrättningar, universitet och ofta kan säkra sysselsättningen med regeringen. Arbeta i neurovetenskap området öppnar dörrarna för andra yrken i vården branscher på grund av den stora kunskap som neurovetenskap personal samlas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.