Vad ska jag förvänta mig av balsamering skolan?

Vid balsamering skolan, eleverna lära sig att balsamera och förbereda kropparna av de döda för visning och eventuell läggning. Den exakta läroplanen kan variera beroende på rättsliga krav för människor som vill arbeta som embalmers, men läroplanen normalt omfattar teoretisk undervisning i klassrummet tillsammans med praktiska färdigheter i labbet. Efter examen kan någon ansöka om tillstånd att bedriva ett embalmer, vilket kan kräva ett framgångsrikt slutförande av en examen som administreras av en myndighet.

Bruket av balsamering innebär att ta bort blod från den avlidne och ersätta den med balsamering vätska. Vid balsamering skolan, eleverna lär sig om kemi balsamering i klassrummet, och diskutera ytterligare teoretisk kompetens som kan vara användbara. I labbet har de en möjlighet att träna balsamering och verksamhet i samband med beredningen av kroppen, inklusive hur man ställning kroppen, som ingick i ansiktet och tillämpa makeup, och tekniker som används för att förhindra läckage medan kroppen väntar på begravning.

reparativa konst är också en viktig del av balsamering utbildning. Om ett organ som skadats av sjukdom eller olycka, kan ett embalmer använda reparativ tekniker för att skapa en mer bekant, livet utseende. Reparativ konst kan innehålla teknik som t. ex. kroppen tillverka reservdelar för delar som är skadade eller förlorat i en olycka, återställa ansiktsigenkänning struktur för ett avlidnes allvarliga ansiktsskador skada eller återställa en kropp efter obduktion så att den kan ses av familjemedlemmar.

Förutom att lära om det praktiska metoder inblandade i processen, studenter vid balsamering skolan också lära dig om balsamering säkerhet så att de kan arbeta säkert och effektivt sätt. De ges också klassrummet utbildning inom rättsområden som avser deras arbete. Embalmers typiskt lära sig om säkerheten på arbetsplatsen krav, till exempel, så att de kan hålla anläggningar där de arbetar i överensstämmelse med lagen.

I vissa fall ger en balsamering skola också praktik möjligheter för studenter som vill arbetslivserfarenhet . Skolan kan också erbjuda arbetsförmedling, så att eleverna kan börja arbeta så snart de gått ut balsamering skolan.

Människor som vill arbeta som begravningsentreprenörer kan bedriva kompletterande utbildning och kurser, med dessa klasser ofta finns på skolor som erbjuder balsamering utbildning. Bli begravningsentreprenör kräver mer utbildning och kurser, och en framgångsrik övergång för begravningen direktörens examen. När någon betecknas som en begravningsentreprenör, han eller hon kan välja att fokusera på att hantera familjemedlemmar och logistiken på begravningen planering, upphandlande balsamering tjänster ut till en licensierad embalmer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.