Vad gör en administrativ Office Manager göra?

En administrativ kontorschef hanterar ett stort antal olika administrativa ansvaret på arbetsplatsen, från tillhandahålla administrativt stöd till förvaltningen av kontor till förfogande för övervakningen nybörjar administrativ personal. Mindre kontor som endast anställa en administrativ professionella ofta utse denna person som administrativ kontorschef för att återspegla hans eller hennes roll som en tusenkonstnär, hantering uppgifter som faller utanför arbetsbeskrivningen av övriga anställda. Andra titlar som ibland används synonymt med administrativa kontorschefen omfattar kontorsutrustning administratör, administrativ chef, handläggare och kontor samordnare.

Nivån för administrativt stöd från förvaltningskontoret chefer beror på hur många andra administrativa supporttekniker på kontoret. Om till exempel ett kontor även anställer verkställande assistenter som tillhandahåller administrativt stöd till företagsledningen, då kontorschef kommer sannolikt att arbeta med kontor i dess helhet snarare än ett nära samarbete med en enskild person. I ett kontor utan verkställande assistenter, kan en administrativ kontorschefen att ombes att förvalta bekostnad rapporter för en eller flera medlemmar i ledningen samt att arrangera möten och boende resor. Om kontoret också anställer en receptionist eller front-desk kontorist får kontorschef övervaka eller delegera administrativa uppgifter till dessa anställda, som att öppna post, svara telefoner, maskinskrivning, tryckning, sammanställa, och inmatning av data.

När det kommer till kontors-och administrativt kontor chefer allmänhet ansvarar för beställning och med inventering av kontorsmaterial, möbler och utrustningar, övervaka driften av kontorsutrustning såsom skrivare, faxar och telefon, och samordningskontor flyttar och renoveringar. Om byrån inte redan har en HR-division kommer den administrativa kontorschefen övervaka vanligtvis nyanställd läggning, inklusive insamling av nödvändiga papper från ny personal, förse dem med föremål som de kan behöva, såsom nycklar till kontoret eller en anställd handbok och införa dem för övriga anställda samt den övergripande verksamheten i företaget. Administrativa kontoret chefer kan också hantera kundfordringar och leverantörsskulder, samt utför kostnadsbesparingar forskning för att avgöra vilka produkter och tjänster är bäst för företaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.