Vad gör en Lean Manufacturing Konsult göra?

En lean manufacturing konsult måste vara väl insatt i alla delar av lean manufacturing process, praktiserandet av tillverkningsindustri som använder resurser endast för att producera varor eller tjänster av värde för ett företags kunder. Detta koncept bygger på tanken att arbete som inte direkt lägga värde till en produkt eller tjänst är slösaktig, och sådana ineffektivitet should elimineras från processen. Processen är i stort sett krediteras Toyota Production System (TPS), och genomförs i 1990-talet. En konsult skall ha flera års erfarenhet av integrering av dessa begrepp i tillverkningsprocesserna. Förmågan att förklara och tydligt visa dessa system och processer är avgörande för denna ståndpunkt.

Möjligheterna ansvar för en lean manufacturing konsult kan varieras och omfattande. Han råder ofta viktiga beslutsfattare i stora företag och i ideella organisationer och banbrytande, snabbt växande nystartade företag över hela världen. I arbetet krävs ett engagemang för att hjälpa kunder och klienter dramatiskt förbättra sin skattemässiga och yrkesmässiga prestationer på ett sätt som tål tid och ogynnsamma ekonomiska förhållanden.

Den perfekta kandidaten till posten som lean manufacturing konsult kommer att ge sina kunder ett konkurrensmässigt övertag inom tillverkningsindustrin. Detta sker genom utveckling och genomförande av effektivitetsvinster i produktionsprocessen. Den får kräva att alla inom produktion och tillverkning att lära sig nya metoder och utveckla tidigare outnyttjade kunskaper och talanger.

Som en lean manufacturing konsult, kommer den idealiska kandidaten fungera som en konstruktion eller tillverkning expert på en utvald grupp av engagerade specialister för att hjälpa kunder i deras strävan att uppnå höga prestanda. I arbetet krävs kreativa och innovativa metoder för analys och design genom införandet av lean manufacturing metoder. Idealet är att varje kund uppleva platåer av framgång genom strategier och lösningar speciellt konstruerade för deras produkter, miljöer produktion och kunder.

Förmågan att anpassa lean manufacturing koncept för en mycket varierad kundkrets är avgörande för framgången för en lean manufacturing konsult. De organisationer som kan variera kraftigt i storlek, kundbas, och produkterbjudanden. Denna mångfald kan kräva en lean manufacturing konsult för att utveckla kreativa strategier och tillhandahåller unika svar och lösningar för operativa utmaningar. Dessa lösningar kan kräva drastiska förändringar i utformningen och genomförandet av produktionssystem som innefattar ser över verksamheten från verkstadsgolvet genom förädling och informations-och materialflöden.

erfarenhet av tillverkning, konstruktion eller produktion avgörande för framgång som lean manufacturing konsult. Förmågan att tryggt leda och kommunicera med medarbetare på olika nivåer är viktig eftersom produktionsförändringar normalt genomförs i hela framställningen. En examen i tekniska, organisatoriska, produktion eller affärsområden ledning föredras normalt. Mångkulturella, flera nivåer, och multietniskt kommunikation är ofta värderas attribut.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.