Vad betyder ett stöd i boende administratör göra?

De viktigaste uppgifterna för ett stöd i boende administratör är att hantera klagomål, kommunicera med försäkringsbolag, övervaka anställda, och kontroll antagning inom ett boende med stöd gemenskap. Denna position kommer med en stor mängd skyldighet, eftersom administratörer är till stor del ansvarig för de flesta administrativa uppgifter, inklusive fakturering, finansiering och budget balansering.

Invånare i hemtjänst hem kan inte slutföra de flesta uppgifter på egen hand. Det är alltså den skyldighet som ett stöd i boende administratör att agera som en representant för de boende som behöver hjälp. Administratörer måste veta hur effektivt kommunicera med andra människor, hantera ekonomiska uppgifter, och anordna daglig verksamhet.

För att säkra en position som en hemtjänst administratör, måste eventuella kandidater skaffa först en fil kand-examen i hälsovetenskap, ett certifikat i hemtjänst förvaltning eller en associerad examen i boende med stöd. De flesta administratörer studera ekonomisk förvaltning, hälso-lag, eller klinisk behandling. Vissa akademiker som söker hög betalas administratör positioner kommer också att få en examen i hälso-administration.

och utbildnings krav som anges ovan hänför sig till nästan alla lediga jobb inom det administrativa området, är detta yrke ständigt skiftande. Olika länder och stater kan kräva ytterligare utbildning innan en kandidat kan komma ifråga för ett boende med stöd administratör position.

Förutom nödvändig utbildning, dem som vill arbeta inom administrationen området bör ha vissa personlighetsdrag. Även om administratörer måste vara analytisk, bör de också vara medkännande. Ofta är bosatta i ett boende med stöd anläggning har svårt att hantera försäkringsfrågor.

Därför kommer en hemtjänst administratör måste fungera som en medlare mellan den inhemska och ett försäkringsbolag. Dessutom kan administratörer också vara skyldig att tala med anhöriga om hälsa hemvist, som kan vara känslomässigt dränering. Resident klagomål, problem anläggning och underhåll av byggnader är alla områden som en administratör kommer att behöva hantera någon gång under sin karriär. Människor som är viljestark, slag, och snabbtänkt hittar ställning en administratör roligt.

hemtjänst administratör positioner finns på nätet, via sjukhem och vistelse hemma webbplatser eller genom arbetsförmedling organ. De flesta arbetsgivare föredrar att kandidaterna för denna typ av ställning har någon typ av tidigare vård erfarenhet, men korrekt skolgång kan vara tillräckligt för att säkra en position i vissa fall. Lön förväntningar kan variera kraftigt från anläggning till anläggning, men mest framgångsrika administratörer göra ganska bra lön-klok på detta område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.