Vad är några exempel på jobb Crime Scene?

Brottsplats jobb är jobb som arbetar med att definiera omfattningen av ett brott, att säkra brottsplatsen och samla in relevant information från området för att hjälpa till att lösa brottet. Olika metoder krävs för olika brottsplatser. Brottsplats jobb kan vara mycket svårt och obehagligt, och kräver stark sinnade människor med logiskt tänkande förmåga och magar järn.

Många olika yrkesgrupper krävs på brottsplatsen. Dessa omfattar personal inom brottsbekämpande myndigheter, detektiver, den brottsplatsundersökning (CSI) enhet, medicinsk examinator, den rättsmedicinska specialister och ibland distriktsåklagaren. Det kan också vara en enhet för sanering tekniker.

polistjänstemän vanligtvis når brottsplatsen först. De kommer att bedöma situationen, göra arresteringar och vid behov tillkalla ambulans vid behov. De kommer att fastställa det inte finns några potentiella risker i området och satte upp band och barriärer runt brottsplatsen för att förhindra störningar på bevis.

Efter att ha fått en husrannsakan från åklagaren kommer CSI enheten ta över. De kommer att dokumentera brottsplatsen med skisser, fotografier och video walk-genomföringar. Med omsorgsfulla vård, kommer de att hitta och samla potentiella bevisning som hår, fibrer, blod och kropp prov vätska.

De kommer att ta fingeravtryck, fotavtryck, sko tryck och däck utskrifter. De kommer att samla in alla vapen som pistoler och knivar, kofotar, etc, och kontrollera området för kulhål eller hus bläckpatron. De kommer att leta efter självmord anteckningar och meddelanden på telefonsvarare.

Efter insamling av bevis, kommer de att märka och logga den. Då kommer de att skicka noggrant förpackade bevis till labbet för analys. Den labbrapport skickas sedan till detektiverna utreder fallet.

En CSI enhet kan bestå av flera olika specialister. Dessa kan bestå av en tekniker brottsplatsen, en brottsplats analytiker och en kriminolog. Det kan också finnas en polis bevis tekniker och en latent skriva ut tekniker.

Om det finns en död kropp, den medicinska examinator kommer att undersöka det att ta reda på orsak och tidpunkten för dödsfallet. Ytterligare ingångar kan tillhandahållas av en patolog, en kriminalteknik utredare och en kriminalteknik ingenjör. Det kan också vara en kriminalteknisk fotograf för att dokumentera bevis.

När brottsplatsen har kammats för alla bevis, kan saneringen enhet rör sig i för att rengöra området. Rensa upp tekniker ansvarar du för städning blod från golv och väggar, plocka upp delar av kroppen, som behandlar förmultnade organ, avlägsna färgade mattor och möbler och så vidare. De bär vanligen skyddsdräkter för arbetet.

detektiverna som ansvarar för ärendet fråga och intervjua vittnen och misstänkta. Detektiverna använda dessa rapporter samlats in av CSI enheten och lab i deras utredningar. Både detektiverna och CSI personal kan åläggas att vittna i ett straffrättsligt domstol.

Olika brottsplatsen jobb kräver olika pedagogiska kvalifikationer. För vissa positioner, är det nödvändigt att ha Examina i naturvetenskap, juridik och kriminologi, och för andra en gymnasieexamen kan räcka. Utbildningskraven för jobb brottsplats kan variera från organ till organ.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.