Måste jag ansöka om att high school?

Krav på examen från en amerikansk high school varierar i varje stat. Många stater rekommenderar miniminormer utan också göra det möjligt skoldistrikt att lägga till ytterligare gradering krav på standarden miniminivåer. Ett av dessa tillägg kan vara att eleverna måste frivilligt high school. Detta innebär att elever kan behöva ägna tid skaffa "tjänst" timmar med ansedda ideella organ för att tjäna sin examen.

Varje student ska veta om de behöver volontärer till high school, och i så fall exakt hur mycket volontärarbete de måste göra. Skolor krävs vanligtvis att fullt ut redovisa alla gradering normer för studenterna. På detta sätt är studerande inte av misstag förvånad behöva uppfylla ett stort antal arbetstid under de sista veckorna av sitt sista år.

När skolor behöver elever att frivilligt high school, de gör ofta tillgängliga olika listor av volontär möjligheter. De bästa programmen gör volontärarbete en lätt sak för studenter och erbjuda dem lite svårigheter att fullgöra volontärarbete uppgifter. Till exempel skolor har ofta många platser på skolans campus där eleverna kan fullgöra arbetstid. Vissa skolor med tillåta elever att frivilligt för enskilda eller privata vinstdrivande företag snarare än för icke-vinstdrivande organisationer.

Även om en skola inte kräver att du frivilligt high school, det finns ett starkt argument att gjort för att göra det ändå. Vissa skolor erbjuder ett visst antal credits /units mot examen om du frivilligt. En annan fördel med att bli en volontär, även om det inte krävs är att det ser fantastiskt på college ansökningar. Högskolor söker studenter som inte bara är bra i skolan, men också investeras i sina samhällen. När du har hjälpt köra ett läger, arbetade svara telefoner, eller besökte seniorer, högskolor se att det finns mer för dig än bara bra betyg.

Naturligtvis är en annan stark fördel som arbetar utanför skolan är att kan du utforska olika karriärvägar. Om du inte har att frivilligt high school, har du fortfarande planera för din framtid efter uppgraderingen. Möjligheter att verka i ett antal olika områden kan ge dig fler alternativ och hjälpa dig att besluta vad du är mest intresserad och vad du absolut inte vill göra.

Om skolan inte kräver att du frivilligt high school, och det inte har några frivilliga program som inrättats för studerande, överväg att bidra med att sätta en upp. Alternativt, kontakta din lokala volontären centrum, eller till ideella organisationer som United Way ® för att få information om hur du kan hjälpa din grupp och möjligheter att delta som volontär i yrken du funderar som möjligt yrkesval.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.