Hur väljer jag mellan reklam Högskolor?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer mellan reklam högskolor: praktik, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Reklam högskolor är vanligtvis del av en större gemenskap eller karriär college, eller kan en fristående skola. När man jämför högskolor, är det mycket viktigt att välja kriterier som kan verifieras av utomstående. Undvik att göra ett beslut baserat på marknadsföringsmaterial, omdömen eller uttalanden av institutionen. Reklam högskolor lära eleverna hur man kan öka försäljningen och förbättra bilden av ett företag, ha detta i åtanke vid översynen av marknadsmaterial.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. Leta efter en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik. Granska broschyr för information om särskilda program och välj ett som tilltalar dig. Reklam högskolor kan ge en mängd olika program, från bildkonsten till marknadsföring till reklam projektledning.

Den bästa reklamen skolor har ett brett utbud av praktik-program och affärsrelationer. I reklambranschen är arbetslivserfarenhet kritisk. Leta efter skolor i samband med både stora och små företag, kommersiella och ideella industri, liksom tryckta medier och online butiker. När man tittar på praktik möjligheter är det viktigt att tänka på fördelarna och nackdelarna med varje typ av placering. Till exempel kommer ett stort företag ser bra ut på ditt cv, men din faktiska deltagande kan vara ganska begränsade. Ett mindre företag kanske inte är så välkänd, men kan ge mer konkreta ansvar.

För att uppfylla kraven för införsel till reklam högskolor, måste du ha minst gymnasieexamen. Kurser i engelska, teknik och bildkonst är till hjälp. Uppmärksamhet på detaljer, mental fokus och utmärkt skriftlig kommunikation krävs för att lyckas i denna roll. Reklam positioner har normalt långa timmar och är ganska krävande. Reklam college följer samma mönster.

Om du tittar på den bästa reklamen högskolor i landet eller staten, tänka på vad dina mål är. Välj en skola som kan tillgodose dina andra skyldigheter och ansvar. Till exempel kan någon som arbetar heltid upptäcker att en skola med kvällskurser är den bästa passform. Ansök till skolan som mest sannolikt hjälpa dig att uppnå dina mål.

Se till att skolan är ackrediterad. Ackreditering är en process för extern granskning av en extern byrå. Dessa översyner se till att kursmaterialet är korrekta och att utbildningen motsvarar en specifik standard. Detta gör de kurser som ska överföras till olika akademiska institutioner som likvärdiga kurser. Detta är viktigt eftersom många människor överföra skolor före sin examen.

De flesta reklam högskolor ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla utmärkelser han eller hon fått. Tar sig tid att leta efter biografier av de faktiska instruktörer kommer du att ha. Många skolor har ett mycket välkänt dekan eller senior administratör. Men lär de inte några klasser.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse med reklam högskolor vill arbeta inom reklambranschen, njut av en utmaning, och är naturligtvis kreativa. Arbetsbördan i detta program är ganska tung och de flesta elever tycker att en betydande insats för att få sitt arbete upp till den standard som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.