Hur väljer jag det bästa patologi program?

patologi, undersökning av sjukdomen genom att studera vävnader, organ och kroppsvätskor, är bland de mest nödvändiga områdena inom hälso-samhället. En patolog presiderar över ett laboratorium av tekniker och hjälper läkare i korrekt diagnos för sina patienter genom grundliga tester. Som en spirande patolog, skilja mellan de många patologi program som finns tillgängliga för att hitta en ackrediterade program med en erfaren personal och ett gott rykte som erbjuder gott om praktisk erfarenhet kan vara en av de viktigaste stegen du någonsin kommer att ta för att uppnå dina mål .

patologi är en medicinsk specialitet, och i de flesta ställen, måste en student ha genomgått en medicinsk examen innan en patologi program. Vid utredningar av patologi program, är det viktigt att beakta där du planerar att träna. Ungefär som lag har olika krav i olika stater eller länder, och den medicinska professionen läkare är skyldiga att certifiera innan utövar verksamhet i en ny behörighet. Helst där du deltar i ett program bör motsvara antingen den plats där du fått ditt medicinsk examen eller den plats där du planerar att träna.

När du väljer ett patologi program, är det viktigt att först undersöka sin ackreditering. Även om det är osannolikt att det skulle finnas en unaccredited skola som erbjuder en patologi program för studenter vuxenutbildning, en examen som förvärvats genom ett sådant program kan ses på ett ofördelaktigt sätt när det var dags att göra karriär. Detta kan vara särskilt sant i mycket urbana områden, där sjukhus och laboratorier har en stor grupp av de sökande att välja mellan.

Nästa faktor att titta på är skolans rykte. Många länder kräver inkommande patologer att slutföra en certifieringsexamen innan att tillåta dem att öva. Patologi program vars studenter har konsekvent svarat bra på dessa prov kan erbjuda inte bara en stark akademisk program inriktad på att hjälpa sina elever att lyckas, men också en stark, stödjande gemenskap som överträffar andra patologi program som inte klarade sig också.

Att upptäcka det anseende som en skola, titta inte bara på statistiken utan också på de yttranden som gjorts av tidigare studenter och anställda. Framgång i en utmanande och konkurrenskraftig patologi program bygger ofta på möjligheten för studenter att lära sig i en positiv miljö. Viljan av professorer för att arbeta en-på-en med eleverna, och att för förvaltningen att erbjuda sin personal och studenter stöd, både nödvändiga när man arbetar med vuxna studenter, särskilt läkare som kan fortsätta att träna och har omfattande krav på sin tid.

Bra patologi program bör anställa en framgångsrik och erfaren personal för utövare med verkliga erfarenheter. Det bör också erbjuda studenter enkel tillgång till praktisk klinisk scenarier. Din framgång som något sjukdomstillstånd programmet bygger i hög grad på möjligheten för personalen att förbereda dig inte bara för de utmaningar som deras akademiska miljön utan även för dem som du kommer att möta när de går läkaryrket som en certifierad patolog.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.