Hur väljer jag det bästa kylning skolan?

att välja den bästa kyl-skolan, måste du först bestämma vad du vill uppnå genom dina klasser. Om du planerar att driva kylsystem installation eller reparation som en karriär, behöver du en omfattande kurs på en ackrediterad institution. För att främja din nuvarande karriär, kanske du vill tala med din handledare att ta reda på vilka områden du kan behöva mer avancerade kunskaper för att flytta upp inom företaget.

Generellt sett är kyl skolan erbjuds via ett community college i teknisk skola. I de flesta fall dessa kurser varar mellan två och fyra terminer, beroende på typ av program du tar. Till den grundläggande utbildningen ett intyg program kan vara tillgängliga. Om du vill starta en verksamhet eller behov av att ytterligare dina kunskaper, associera program grad kan också tillhandahållas.

Börja med att titta i telefonkatalogen, att göra en sökning, eller tala med lokala karriär eller vägledare för att diskutera potentiella kyl skolor i området. När du har en lista med skolor som erbjuder dessa kurser, kalla var och en av dem och boka ett möte med en rådgivare. Vid utnämningen ställa eventuella frågor du har om skolan och programmet. Frågor kan innehålla information om undervisning, ekonomiskt stöd och längd klasser.

Ta reda på vilka karriärmöjligheter kommer att vara tillgängliga för dig efter examen och var inte rädd att fråga vad sysselsättningen för akademiker. Du kan också ta reda på vad företag i området har anställt före detta studenter och vad den genomsnittliga lönen för dessa personer är. De flesta skolor bör ha denna information om filen. Om de inte, fråga dem hur du kan hitta denna information själv.

Din personliga livsstil är också en viktig faktor för att hitta rätt kyl skolan. Om du har barn, kan det vara nödvändigt att hitta en skola med ett daghem som finns i byggnaden. Studenter med heltidstjänster kommer att behöva flexibla schema alternativ, såsom helg eller kvällskurser. Online klasser kan också vara ett alternativ om transporten är en fråga. Undersöka alla tillgängliga alternativ för att hitta den som passar dig bäst.

Se till att kolla i skolans ackreditering samt dess akademiska meriter. Vissa online skolor eller kurser karriär kan inte ackrediteras i ditt område, eller du kan behöva ta separata provningar för att vara berättigade till en lokal licens i kyla. Dessa saker är särskilt viktiga om du planerar att starta ett eget företag eller bli egenföretagare.

kyla skola du väljer bör vara ett som uppfyller alla dessa kriterier, samt ett som erbjuder stimulerande klasser. Handledaren bör ha verkliga världen erfarenhet inom området att ge studenterna insiderinformation på att utföra arbetet samt att finna sysselsättning. Detta säkerställer att varje person får de bästa förutsättningarna att hitta framgång antingen som företagare eller anställd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.