Hur väljer jag det bästa biokemi kurs?

Folk tar vanligtvis sin första biokemi kurs på college. Eleverna i gymnasiet oftast väljer att inte studera biokemi, såvida de inte studera det på ett community college. I allmänhet har gymnasieelever hade översikt kurser i både biologi och kemi, och de kan behöva ta några inledande kurser i varje ämne igen, innan utvecklas till ett biokemi kurs. När introduktion till ämnet har studerats ingående finns det många fler klasser för att måste eleverna besluta att denna fråga i fokus.

Först och främst, det finns många stora företagen som kan kräva åtminstone en biokemi kurs. Ett antal vårdutbildningar kräver studenterna att läsa biokemi efter avslutade inledande nivå kurser i biologi och kemi. Studenter som större i biokemi eller pre-med kan räkna med att förmodligen ta dessa klasser, och sedan studera biokemi med mycket större kraft. Dessa studenter kan utvecklas till magisternivå arbete i biokemi, medicinsk skola kommer att ta ännu mer biokemi kurser.

När folk bara börjar college kommer de att ha en serie förutsättning kurser de måste vidta för att avancera i ämne. Den bästa tips för att välja vilken biokemi väg att gå är att registrera sig ett college kräver. Få rådgivning från biokemi avdelning eller från rådgivning institutionen att avgöra om alla grund-krav är uppfyllda.

När människor som kommer in de sista två åren av skolan, kan de ha fler valmöjligheter vad klasser i biokemi att ta. Dessa klasser har ändå fylla graderingen krav och det finns övre nivå inom alla elever i ett visst program kan ta för, vilket beror på hur varje program är strukturerat. Men studenter kan också börja filial i sina studier, och de har mer tid att ta ett biokemi kurs eller två som är av intresse eller område där eleverna skulle vilja fokusera.

En annan sak vissa människor kanske vill överväga är vilken biokemi klasser erbjuder den bästa förberedelsen för att ta Graduate Record Examination (GRE) i biokemi. De namn eller nummer av dessa klasser kan variera beroende på skolan, men lärare eller lärarassistenter bör kunna ge råd om vilka som ska ta. Att veta vilka klasser kommer mest förbereda människor för GRE är värdefullt om eleverna planerar att studera på forskarnivå inom biokemi. Många medlemsstater och forskarutbildning kräver GRE betyg.

De mål sedan välja biokemi kurser inkluderar uppfyller förutsättningar eller krav för gradering, välja klasser som ger en lämplig förberedelse för forskarskolan test och hitta klasser i de högre årskurserna som är mest spännande. Glöm inte att det är också värt att ta klasser ibland på grund av ämnet eller dess presentation. Varje campus har professorer som utmärker sig i konsten att undervisa och göra materialet otroligt roligt eller presentera den på ett sätt som är spännande och nytt. Med en klass eller två med en mycket bra professor är viktigt, och de flesta eleverna kan lita på rekommendation av sina kamrater att ta reda på vilken biokemi eller flera kurser som de absolut måste ta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.