Hur väljer jag det bästa Socialarbetare kurser?

Det finns ett antal sätt på vilket idén om socialarbetare kurser kan övervägas. I skolan, speciellt samtidigt som du tjänar en magisterexamen i socialt arbete (fast kommunalt), kommer människor har grundläggande kurser som behövs och sedan kan komma att erbjudas vissa valbara. Efter ett kommunalt fast avfall är klar kan det finnas ytterligare lära krav människor måste ta innan man erhållit licensieringen. När människor blir licensierad kliniska socialarbetare (LCSWs), de har fortbildning krav på att behålla licensieringen, och detta öppnar en mängd nya klasser socialarbetaren skulle kunna utformas.

På fasta kommunala nivån kommer varje person avgöra vilka socialarbetare kurser är de mest intressanta eller bäst för dem och kommer att öka de centrala kurserna de tar. Studenter väljer oftast de klasser som kunde mest komplettera sin utbildning eller som är starkt tilltalande för intresset. En annan faktor för många studenter är något krav på att slutföra en avhandling. Studenter kanske vill ta lektioner i ämnesområden som är relaterade till avhandling frågor eller de anser yrkesval vidare och bestämma vilka klasser bäst förbereder för vissa typer av yrken. Till exempel, studenten, som planerar en karriär inom den medicinska socialt arbete, ta klasser som de flesta innebär detta ämne.

Även om eleverna har avslutat sina fast kommunalt avfall, kan de behöva ta några kort socialarbetare kurser innan de kan börja licensieringen processen. Många av dessa erbjuds online genom credentialing eller licensiering organ. Att bestämma de bästa klasserna, studenter som vanligtvis måste helt enkelt fråga. I de flesta fall dessa kurser är inte bara kort, och många är självstudier online klasser, men de är också billiga att vidta.

När man har sina LCSW beteckning, kommer de vara tvungna att ta socialarbetare kurser behålla sina tillstånd. Belopp och frekvensen av undersökning är olika och regionala licenser organ bör konsulteras för specifika krav. De olika klasserna blir mycket större, och de flesta kommer att bedriva studier på områden som de antingen vill lära sig om att förbättra deras karriärmöjligheter, eller vill studera för att förstärka det de redan vet. Struktur och typ av klass är enorm, från fall översyn som kan erbjudas till terapeuter att studera nya riktlinjer för utsedda domstolen reportrar. Kostnad, tid och ämne varierar, och val kan bero på otaliga faktorer.

Ibland frågar om de bästa socialarbetare kurser, eftersom de planerar att driva ett kommunalt fast program och kan nu vara i en kandidatexamen program, oavsett om de är att studera socialt arbete. Svaret på bästa klassen kanske förvånar en del människor. Det bästa klass för att vidta om en person vill ett kommunalt fast avfall är statistik, vilket är ett krav för praktiskt taget varje kommunalt fast avfall program. Det skulle också kunna vara värdefullt att studera saker som sociologi, familj system terapi och psykologi. Överraskande en kandidatexamen i socialt arbete är inte ett krav för många fast kommunalt program, så ta en rad olika klasser, och ännu bättre, volontärarbete i alla typer av socialt arbete förmåga, kan bidra till en starkare ansökan till fast kommunalt program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.