Hur väljer jag det bästa Socialarbetare klasserna?

som är bästa socialarbetare klasser kan bero på ett antal faktorer. Dessa inkluderar nivån på studier av den studerande, några studenter bedriver en kandidatexamen, medan andra studerar för sin herres eller doktorsexamen i socialt arbete (fast kommunalt och DSW). Dessutom är det många som har en licens i socialt arbete, vanligtvis en auktoriserad klinisk socialarbetare (LCSW) utnämning och kan behöva ta klasser som en del av fortbildning krav. Dessa överväganden matchas av andra, liksom kraven på ett program eller intresse för olika typer av socialt arbete.

I varje formell utbildning om fastställande av vissa socialarbetare klasser kan komma att krävas för gradering. Dessa kommer att variera beroende på skola och nivån på examen som tjänade, men de flesta människor kommer att behöva ta några obligatoriska kurser. Samtidigt finns det oftast en viss mängd valfria material, och det som erbjuds på varje skola kan skilja sig något.

För de personer som arbetar med en kandidatexamen i socialt arbete och planering för att så småningom få ett fast kommunalt avfall, valbara kurser som kan vara attraktiva omfatta magisternivå arbete. Det är möjligt att ta med några högre nivå eller forskarutbildning arbete kan förkorta ett magisterprogram med så mycket som ett år. Studerande måste kontrollera detta med högskolor som de planerar att söka.

På fasta kommunala nivån, elektiva socialarbetare klasser hjälper ofta människor avgöra vilken del av yrket de vill komma in. De kunde ta klasser som fokuserar på familj-system behandling, andra former av psykoterapi, samhällsorganisation, eller medicinsk socialt arbete, till exempel. Om folk ännu inte fattat beslut om hur de ska bedriva sitt sociala arbete karriär, experimentera och ta klasser i ett par områden rekommenderas.

Många fast kommunalt avfall och DSW program uppsats eller krav doktorsavhandling. Detta kan också vara ett sätt människor väljer socialarbetare klasser. Det kan vara meningsfullt att ta kurser som är starkt kopplade till avhandlingens frågor, eftersom dessa kan hjälpa till med att få mer kunskap om särskilda ämnen.

Vissa socialarbetare är särskilt intresserade av att få så mycket erfarenhet som möjligt. Även om de flesta program har ett arbete komponent kan det finnas valbara klasser som tillåter större möjligheter att arbeta inom olika områden. Detta kan vara av intresse för vissa studenter.

LCSWs vanligtvis har fortbildningskraven. Vissa ämnen kan också vara icke-valbara, särskilt när det finns stora förändringar i regionala lagar som en socialarbetare måste följa. Andra kurser är mycket öppna och det finns många potentiella valbara.

Billig klasser kan erbjudas genom regionala sociala forum arbetstagare licensiering och några av dessa är online, tar lite tid att slutföra. Socialarbetare klasser av många andra typer det finns och undervisas av flera källor. Yrkesverksamma bör helt enkelt kontrollera att inga klasser är regional ombord krav


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.