Hur väljer jag det bästa Marketing Curriculum?

För att hitta den bästa marknadsföringen läroplan för din situation, måste du bestämma på vad kurser kommer att användas till och vilka fördelar du hoppas att vinna på det. Eleverna kommer att ha olika skäl att välja en särskild läroplan än lärare. Av denna anledning stegen i att välja rätt marknadsföring läroplanen kommer att variera mellan lärare och klass ska gå.

Om du är student letar efter rätt marknadsföring läroplan för college eller karriär kurser befordran, bör du börja med att bestämma vad dina långsiktiga mål är. För dem som förföljer en examen, läroplanen skulle väljas utifrån pedagogiska kraven för att erhålla denna examen. Studenter som studerar marknadsföring av personliga skäl eller för att hjälpa dem med ett nuvarande jobb kan vara mer sparsmakad. Till exempel, en online-återförsäljare som vill öka försäljningen skulle behöva marknadsföring läroplan som var mer inriktade på försäljning via Internet och sökmotor placering med mindre betoning på tryckt reklam.

För antingen scenariot, studenter titta på tillgängliga skolor i området eller för ackrediterade online klasser. Utbildningsprogram kommer att specificera vilka klasser som behövs. Andra studenter kan bläddra igenom klass schema och kursplaner för att avgöra vilka som är mest lämpliga.

Lärare har ytterligare saker att tänka på när man väljer marknadsföring läroplan. Om du väljer kurser för studenter snarare än för personligt bruk, måste du hitta alternativ som täcker ett brett spektrum av marknadsmaterial. Till exempel, om du undervisa en generell marknadsföring kommer naturligtvis att läroplanen måste innehålla avsnitt om konsumenternas beteende, online-marknadsföring strategi, och reklam.

Du kan ha begränsade alternativ att välja vad du lär ut och vilka böcker du använder. Regeringen krav diktera ofta dessa saker, samt examensstadga obtainment. Trots detta kan du infoga dina egna föreställningar och strategier till försäljning läroplanen du lär genom att ta information från andra källor och personlig erfarenhet.

Du kan kombinera lektioner tas direkt från kursplan och kurslitteratur material, och kombinera dem med kunskap du har förvärvat är verksamma på området. Studera och hålla dig uppdaterad med nuvarande marknadsföring trender, och låt dina elever att ställa frågor under varje klass. På så sätt kommer du att få en bättre förståelse för vad eleverna bryr sig om liksom områden där läroplanen skulle kunna förbättras. Utveckla din egen utbildningsprogram för ämnen som klass deltagarna verkar ha problem med.

För att bäst tjäna varje student bör du vara aktiv i att hitta, ändra och lägga till din marknadsföring läroplan. Detta innebär att fortsätta att lära sig nya saker själv så att du kan föra denna kunskap vidare till kommande generationer. Du kommer också vara en mer effektiv och respekterad lärare, eftersom eleverna kommer att vara väl förberedda för sina framtida karriärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.