Hur väljer jag det bästa Kiropraktik skolor?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa kiropraktik skolor: utbildning, utrustning, antagning krav och fakulteter. En kiropraktisk skola kan vara en del av ett större universitet eller högskola, eller en separat skola. De bästa kiropraktik skolor är anslutna till lokala sjukhus, det ger möjligheter till gästföreläsare och mellan disciplin kurser.

Det finns två typer av program tillgängliga genom kiropraktik skolor: doktor kiropraktik utbildning eller kiropraktik assistent. Den kiropraktor ansvarar för att de faktiska justeringar av patient och assistent ger hjälp med administrativa och medicinska åtgärder. Läkaren av kiropraktik programmet är fyra år lång, och kiropraktik assistent-programmet är ett till två år långa.

Välja den bästa skolan bör baseras på dina egna mål, resultat och kompetensnivå. En ärlig granskning av din high school märken, grad av ansträngning och engagemang är en stark indikator för att hjälpa dig att avgöra vilken skola som är bäst för dig. Välj en skola där du kommer att både utmanas och framgångsrik.

Det bästa kiropraktisk skola bör ha ett brett sortiment av utrustning till förfogande för studerande användning. Detta omfattar hel-och halv-storlek skyltdockor, liksom full-size modeller skelett. Kontrollera genomsnittliga klasstorleken för att du kommer att få tillfälle att använda denna utrustning. De bästa skolorna har också vårdcentraler, där elever arbetar på riktiga kunder under noggrann övervakning av en licensierad kiropraktor.

För att uppfylla kraven för införsel till kiropraktik skolan, måste du ha high school kurser i biologi, engelska, och minst en annan vetenskap kurs. För doktor i kiropraktik program, minst 90 poäng på högskolenivå krävs för tillträde till programmet. De bästa skolorna ligger oftast i närheten av ett sjukhus eller medicinsk behandling anläggning. Välj de objekt viktigt för dig, och se till att du hittar den bästa skolan för dina behov och mål.

Om du tittar på de bästa kiropraktik skola i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Dessa skolor kräver ofta eleverna att ha en kombination av höga betyg och rekommendationsbrev från tidigare lärare. Det är viktigt att notera att vara i det lägsta kvartalet din klass på den bästa skolan inte hjälper antingen din karriär eller utbildningens kvalitet du får.

De flesta kiropraktik skolor ger biografier av deras lärare eller handledare på deras hemsida. De uppgifter som avses utgörs vanligen av akademiska meriter, arbetslivserfarenhet, specialutbildning och alla priser de har mottagit. Granska informationen för att lära mer om en karriär inom kiropraktik och den pedagogiska alternativ för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.