Hur väljer jag det bästa Flebotomi klasserna?

Det finns fyra saker att tänka på när de söker den bästa flebotomi klasser: liten klasstorlek, kvalificerade instruktörer, ackreditering, och praktisk inlärning. Flebotomi klasser finns från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. En phlebotomist drar blod från människor för tester och blodgivning. De är även känd som venipuncturists.

Människor som trivs flebotomi klasser är naturligt utåtriktad, har inget emot åsynen av blod, och letar efter en kort utbildning som hjälper dem att hitta arbetstillfällen. Efter examen kan studenterna få arbete i laboratorier, läkare kontor, sjukhus och blod kliniker donation. En phlebotomist är vanligtvis skyldig att arbeta dagar, kvällar och helger. Väldigt få ombeds att arbeta natt skift, men detta kan förekomma i ett sjukhus.

Flebotomi klasser ger en kombination av teori och praktiska färdigheter om att rita och lagra blodet, cirkulationssystemet, och blodsjukdomar. Det lägre antalet studenter i klassen, desto mer individuell uppmärksamhet instruktören kan ge till varje elev. Det är viktigt att träna de tekniker som lärs ut i dessa klasser, eftersom de kommer att användas på faktiska patienter efter examen.

Flebotomi klasser bör undervisas av kvalificerade instruktörer som är experter inom sitt område. De flesta kurser hålls av instruktörer som ursprungligen utbildad som sjuksköterskor. Praktisk erfarenhet är mycket viktigare än akademisk referens på detta område, så länge som instruktör är kunnig om blod transport, förvaring och cirkulationssystemet.

Vid en översyn av alternativen flebotomi Naturligtvis är det viktigt att säkerställa att skolan är ackrediterad. En ackrediterad skola har granskats av ett oberoende organ för att garantera miniminormer är uppfyllda. Dessutom kan endast kurser från ett ackrediterat skola användas mot en flebotomi certifikat.

Många flebotomi kurser använder skyltdockor att ge de studerande att öva sin teknik. Det bästa flebotomi Kursen kommer vara knuten till ett medicinskt laboratorium. Eleverna kan ha en möjlighet att träna sin teknik under överinseende av sin instruktör. Dessa praktikperioder kan vara obetalda, men erfarenheten är väl värt det.

Människor som komplett flebotomi kurser ofta tillbaka till skolan för att höja sin kompetens, i genomsnitt tre till fem år efter examen. Det vanligaste programmet yrkesval är att bli en medicinsk laboratorieassistent eller en praktisk sjuksköterska. Vissa av kurserna avslutade för flebotomi programmet kan tillämpas på båda dessa program att minska längden på dessa program. Det finns mycket begränsade karriärmöjligheter möjligheter för en phlebotomist, som är den drivande kraften bakom behovet av att återvända till skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.