Hur väljer jag det bästa Copywriting Program?

välja rätt copywriting programmet är inte svårt när du väl räkna ut exakt där du vill att din karriär att gå. Det finns många delområden av copywriting. De flesta av dem kräver samma grundläggande utbildning och kompetens, men vissa kan kräva att du får mer specialiserad utbildning. Skriva för webben, annons skrift, tal skrift, bevilja skriftligen, och många andra områden omfattar copywriting genren. Att välja den bästa copywriting-programmet börjar med att identifiera dina mål och att välja en kurs som riktar dem exakt.

Många copywriters inte får specialutbildning. I många fall, läsa böcker och öva på en självlärd grunden är allt som behövs för att ange denna karriär område. Kom dock ihåg att även de som inte är formellt utbildade i copywriting måste fortfarande hålla en hög nivå. Om du känner att läsa böcker om copywriting teknik är inte tillräckligt för att du ska få de kunskaper du behöver kan du överväga att gå på college kurser eller en riktad copywriting program.

Vissa författare inte studera copywriting direkt, utan istället få college grader i marknadsföring eller reklam. Dessa stora undervisa grundläggande och komplicerade begrepp inom marknadsföring och affärskommunikation, och kommer att vara till så stor hjälp till blivande copywriter. Generellt, om du skulle vilja arbeta för en reklambyrå, en fyraårig examen i ett av dessa stora skivbolagen är den bästa åtgärden.

Du kan också besluta att ta en online copywriting program genom en av många leverantörer. Ofta erfarna copywriters förmedla sina erfarenheter genom att skapa utbildningar för nya proffs. De omfattar vanligen ämnen att hjälpa elever lära sig skriva effektiv marknadsföring exemplar samt hur man startar ett företag som copywriter. Dessa kurser kan vara till stor hjälp för alla som vill skriva annonser, försäljning brev, broschyrer och annat säljmaterial.

Copywriting jobb som kräver mer riktade know-how omfattar bidrag, återuppta och tal skrift positioner. Även om den har ett sätt med ord är den viktigaste färdighet för varje copywriter att ha, skriver ett bidrag förslag eller ett tal skiljer sig mycket från de flesta annonstexten. Att veta det korrekta formateringen och texten är viktig, så du bör ta en copywriting program som lär dessa saker specifikt.

Många gånger bevilja skriftligen företag eller egenföretagare författare kommer att erbjuda utbildning till alla som är intresserade skriftligen ge förslag som ett yrke. Du hittar dessa program genom att söka på nätet, eller genom att prata med lokala ideella organisationer och frågar vem deras bidrag författare är. Om du hittar en lokal bidrag författare, kanske du kan få ett ansikte mot ansikte samråd.

Resume och tal skrift får endast kräva ett par böcker som visar korrekt formatering, tillsammans med en rå talang för att skriva. Om du vill studera med någon som har erfarenhet, sök på nätet för program som passar för dessa områden. Du kan också hitta en lokal tal skrift eller återuppta författaren att hjälpa dig.

När du väl har valt ett program som hjälper dig att nå dina karriärmål, bör du överväga att även priset och effektivitet för varje program. Även kurser skrivna av välkända copywriters inte automatiskt att nå framgång, kan de vara mer tillförlitliga än en skriven av någon som du har aldrig hört talas om. Du bör också välja ett program som är inom din budget. Dyrare program kan vara mycket mer omfattande innehåll, så att inte utesluta en alternativ bara för att det har en brant prislapp. Å andra sidan, lägger inte mer än du har råd med om ett mindre program skulle vara bra nog för att få din igång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.