Hur väljer jag det bästa Center Flight Training?

Innan du väljer ett centrum flygutbildning, det finns många olika saker att tänka på. I slutändan flygningen utbildningscentrum som du väljer kommer att avgöra din karriär som pilot. Kort sagt, tänka strategiskt, välj noga, och kom ihåg att leta efter följande saker: antagningen krav, fakultet erfarenhet, typ av utbildning och utrustning som används. Alla dessa saker kommer att kraftigt påverka den utbildning som du får.

Alla blivande flygträning centrum studenter måste uppfylla grundkraven innan gäller för alla program. Gymnasieexamen är nödvändig, och vissa utbildningscentrum kräva att alla studenter att passera en fysisk konditionstest. Dessutom är det inte ovanligt att en Flight Center att administrera narkotika-och alkoholtester före erkänna studenter. Alla dessa saker måste redovisas innan fylla i en ansökan eller att välja en skola.

Innan en närmare titt på varje flygning utbildningscentrum, försöka lista ut vilken typ av student du är. Om du föredrar att vara anonym i ett hav av andra studenter, kanske du vill titta på större anläggningar. Om du önskar en-på-en tid med din lärare, då endast mindre flyg center kommer att göra susen. Chansen finns att du redan vet vilken typ av student du råkar vara, så detta bör vara den enklaste biten att välja en flygskola.

Av alla de skolor som du kan överväga, tar sig tid att ta reda på vilken typ av utrustning som används på varje skola. Flyg utrustning bör up-to-date, välskötta och varierade. Eleverna ska få utöva alla typer av modeller, inklusive regelbunden och halv-stora flygplan. Simuleringsprogram är också en viktig detalj att ingen flygskola bör vara utan.

kommersiella flygbolag, lokala flygbolag, och vissa militära outfits ge all flygning kurser utbildningscentrum till kvalificerade sökande. För att hitta ett utbildningscentrum nära dig, göra en sökning på Internet, eller kontakta din lokala flygplats. De flesta utbildningscentrum har även webbplatser som ger en mängd information. Ta en stund att se över fakta och siffror som anges på en plats, försök att skaffa ett grundläggande utbildningen, och ta reda på om någon form av student forum finns.

Ofta talar med tidigare och nuvarande studenter är ett bra sätt att lära sig om en flygning utbildningscentrum. Faktum är att ju mer du kan lära dig, desto bättre utrustad du kommer att välja det program som fungerar för dig. Tänk på att alla utbildningar är unika, vilket kan innebära att du måste göra lite forskning innan du hittar ett program som passar alla kriterier du har i åtanke.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.